Napoved

Horoskop za petek, 11. maja

W.Y.
11. 5. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Vložiti bo treba veliko potrpežljivosti in pripravljenosti za takšne in drugačne napore. Pomembno je, da ne pustite kritiki in slabi vesti, da vam vzame voljo.

BIK - Danes boste imeli manj energije in moči. Vse se bo odvijalo mimo vas. Pomembno je, da si vzamete čas zase in počnete stvari, ki vas sproščajo in si z njimi lahko napolnite baterije.

DVOJČKA - Današnji dan utegne povzročiti prenagljenost, v službi pa vam bo skoraj ves čas nagajala površnost, ki jo bo nekdo žal tudi opazil. Delujte premišljeno in upoštevajte pravila.

RAK - Uspelo vam bo nekaj, kar ste pričakovali veliko kasneje, posebno če je v igri pomemben projekt. Storite več glede odnosov z osebo, ki vam še vedno veliko pomeni.

LEV - Preveč se obremenjujete z izidom zadeve, ki bi jo lahko končali hitro in učinkovito. Na čustvenem področju je na vidiku zjasnitev, toda opazili jo boste izredno počasi.

DEVICA - Preveč ste napeti, čeprav se zavedate, da nimate pravih razlogov za slabo voljo. Svojih obveznosti se lotite v mirnem okolju, kjer boste zaščiteni pred motečimi dejavniki.

TEHTNICA - Preveč skrbite glede nečesa, kar očitno ni odvisno le od vaše odločitve. Sprejmite dejstva namesto da se pritožujete, da vam nočejo prisluhniti. V večernih urah boste odprti za vprašanja.

ŠKORPIJON - V dopoldanskih urah se lahko znajdete pod hudim pritiskom, zato je že skrajni čas, da si povrnete izgubljene moči in energijo. V zasebnih odnosih se boste obremenjevali z ljubosumjem.

STRELEC - Uskladite svoje načrte z realnimi možnostmi, sicer boste po nepotrebnem izgubljali energijo. Stvari niso videti jasne, zato se ne naprezajte z denarnimi vložki, počakajte na pravi trenutek.

KOZOROG - Nekaj več miru vam bo danes umirilo misli, še posebej če ste obremenjeni z zahtevnejšimi domačimi opravki. Najtežje je to, da se morate vedno znova opravičevati.

VODNAR - Primanjkuje vam časa in potrpežljivosti, da bi se ukvarjali s stvarmi, ki za vas niso ključnega pomena. Ovira vas nekaj, kar ste si sami zakuhali, ko niste bili dovolj natančni.

RIBI - Na čustvenem področju še vedno niste povsem zadovoljni, saj vas muči nikdar rešeno vprašanje. Vse skupaj se bo odražalo na ljubezenskem področju, posebno če ste dolgo v razmerju.