Astro

Horoskop za nedeljo, 27. novembra

W. Y.
27. 11. 2016, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN - Kljub zaposlenosti bo ljubezen v današnjem dnevu visoko na lestvici vaših zanimanj, vendar zaradi prenapetosti ne boste uspeli tako uživati, kot si želite.

BIK - Nekaj boste povedali zelo jasno, zato si lahko obetate uspeh. Minilo je že precej časa, odkar ste bili tako neposredni. Poskusite pomagati prijatelju, ki je še vedno neodločen.

DVOJČKA Prednost, ki ste si jo pridobivali, bo v današnjem dnevu začela kopneti. Če ne boste takoj spremenili taktike, vas bodo tekmeci kmalu prehiteli.

RAK - Vse se razpleta na pravi način, čeprav zelo počasi. Tudi v ljubezni in v prijateljstvu lahko pričakujete presenečenja, posebno po sporočilu, ki bo pomenilo prelomnico v vajinem odnosu.

LEV - Nekaj prijetnega vas čaka vi pa oklevate in si ne upate narediti prvega koraka. Zaupajte svojemu srcu, doslej vam je še vedno vsekakor dobro svetovalo.

DEVICA - Zanesite se predvsem na lastne sposobnosti in videli boste, da se bodo zadeve zasukale v vaš prid. Sprva boste kar nekako neodločni, nato se boste prebudili.

TEHTNICA - Z malo zbranosti in poguma ter spretnosti v komunikaciji boste z lahkoto dosegli to, da vam bo okolica jedla z dlani. Zadovoljni boste tudi z mnenjem prijatelja.

ŠKORPIJON - Dosegli boste skoraj vse, kar boste želeli, ostalo pa bo vprašanje, ali boste sploh zadovoljni. V neki stvari se boste morali odločiti precej na hitro.

STRELEC - Na vprašanja odgovarjajte konkretno in odločno, ker samo tako boste dosegli uspehe. Poskrbite za dobro počutje in pojdite med prijatelje.

KOZOROG - Tudi danes je vaše počutje izredno spremenljivo in se hitro premikate z ene stvari na drugo. V ljubezni ne čakajte predolgo, temveč čim prej poiščite nekoga, ki vam je še naklonjen.

VODNAR - Borite se z svojim vzkipljivim značajem, v vas je ogromno tleče jeze, občutek hude bolečine. Spustite ljubezen k sebi, kajti to vas lahko reši morečih,bolečih odnosov na vseh področjih.

RIBI - Imeli boste več opravka s tistimi, ki so vam podobni. Pazite le, da se ta obetavna zgodba ne bo začela vrteti v negativni smeri. Ostanite zvesti sami sebi.