Astro

Horoskop za soboto, 26. novembra

W.Y.
26. 11. 2016, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Sonce je v Strelcu, Luna je v Tehtnici, ob 9.01 se pomakne v Škorpijona.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN – Ta vikend bo imelo znanje posebno moč. Poiščite veliko informacij, pozorno opazujte in poglobite svoje razumevanje. Zvečer pa si privoščite nekaj zabave. 

BIK – Bodite pozorni, da boste vse finančne obveznosti opravljali sproti. Lahko se vas loti prehlad, a ne bo hujšega, če se boste pravočasno zaščitili. 

DVOJČKA – Težko boste ignorirali ali se upirali ustvarjalni in dinamični energiji, ki je okoli vas vse polno. Morda boste prejeli tudi kakšno darilo, ki vas bo razveselilo.

RAK – Z vikendom prihaja velika priložnost v ljubezni in nadgradnji vajinega razmerja. Trenutno sijete, pokažite to tudi navzven, saj vas nekdo ves čas opazuje!

LEV – Naučite se sprejeti ljudi takšne, kakršni so zdaj. Prikrita negativnost vam ni niti v pomoč niti v podporo. Ljubosumnost vam lahko uniči veliko lepih priložnosti.

DEVICA – Lepo bo občutiti čustveno toplino v neki družbi. Obojestranski interes za skupen korak naprej pa je dovolj dober povod za ljubezensko srečo.

TEHTNICA – V naletu strasti in sredi dileme široko odprite oči in se zazrite v svoje srce. Ljubezen ima največjo moč, če ste dovolj iskreni in verjamete v svoje občutke. Ohranite pozitivno usmerjenost.

ŠKORPIJON – Če si želite premika naprej, bo konec današnjega dne primeren za sprejemanje odločitev. Postavite se za svoje želje! Za vikend vas bo navdihnilo manjše potovanje ali nova izkušnja.

STRELEC – Samski strelci boste občutili spremembe. Več kot odlična priložnost se bo pojavila, da bi uživali z osebo, ki vam pomeni več, kot si upate priznati.

KOZOROG – Okrog poznega popoldneva se potrudite, da bi nekaj spravili v pogon, kozmična energija namreč ustvarja nekaj megle. Morda boste morali le počakati, da se stvari razjasnijo.

VODNAR – Naklonjenost prijatelja prinaša občutek nenadne sreče, presenetljive novice stalnost in gotovost. S tem se ozdravlja vaš vzorec samouničevanja.

RIBI – Obstaja velika verjetnost, da boste nad nečim povsem očarani. Imejte razumna pričakovanja, sicer boste podlegli sijaju in ne boste verjeli dejstvom.