HOROSKOP

Horoskop: S kom vas čaka pekel in kdo bo idealen soprog?

D. B.
1. 11. 2016, 14.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Vse je zapisano v zvezdah.

Pixabay

Oven

Z njim ni nikoli dolgčas. Tudi kavo bodo spremenili v avanturo. Ovni so sicer precej sebični in ukazovalni, želijo si, da bi bilo vse po njihovo.

Bik

Je izjemno predan in vsak dan z dela domov prihaja ob istem času. Nanj se lahko vedno zanesete, a bik bo enako pričakoval tudi od vas, zato: če ste bolj svobodnega duha, pričakujte pritoževanje. 

Dvojčka

Dvojčki so izjemno zgovorni in ta njihova lastnost je lahko dobra ali slaba. Zaradi njegove zgovornosti vam bo namreč v družbi dvojčka zanimivo, vendar bo s tem očaral tudi druge ženske. Dvojčki so tudi eni od tistih astroloških znamenj, ki hitro skočijo čez plot.

Rak

So pogosto mamini ljubljenčki in to ostanejo do konca svojega življenja. Kljub temu so nežni in vam bodo poskušali v vsem ugoditi. Po drugi strani pa od vas pričakujejo, da boste tudi sami v razmerju predvsem v vlogi "mame". Njihova slaba lastnost je tudi to, da so včasih nekoliko čudaški.

Lev

Z njimi ni nikoli dolgčas in vedno želijo biti v središču pozornosti. Če se bo po naključju zgodilo, da ne bodo vsi pogledi uperjeni vanj, lahko postanejo izjemno žaljivi in privoščljivi.

Devica

Če si dneve radi popolnoma organizirate, se poročite z devico. Device se pretirano posvečajo prav vsem stvarem v življenju, zato obstaja možnost, da vam bodo pridigale zaradi vsake, tudi najmanjše napake, ki jo boste storili.

Tehtnica

V družbi oseb, rojenih v znamenju tehtnice, je prijetno, so nežne in romantične. Po drugi strani pa so lahko takšne tudi do ostalih ljudi. Tehtnice so med najbolj nestabilnimi astrološkimi znamenji in obstaja velika možnost, da bodo slej ko prej skočile čez plot.  

Škorpijon

So strastni in odločni ter sijajni v postelji. A nikar ne pozabite, da ima vsak škorpijon toliko skrivnosti, kolikor si jih lahko zamislite.

Strelec

Je zaljubljen v avanture. Strelci so sicer izjemno zabavne osebe, a le takrat, kadar niso preveč trmasti. Če se boste prepirali z njimi, najbrž ne boste nikoli zmagali.

Kozorog

Z njim boste uživali, vsaj v materialnem smislu, saj kozorogi radi delajo zato, da nekaj imajo. Poleg tega so izjemno zvesti in samostojni. So pa tudi trmasti ter radi nadzorujejo stvari v svojem življenju, tudi svojega partnerja. 

Vodnar

Večni deček, vedno pripravljen na zabavo. Zelo je odvisen od partnerja, a istočasno tudi uporniški. Če se boste poročili z vodnarjem, boste v istem paketu dobili moškega in najstnika.

Ribi

Ribe so nežne, vedno pripravljene poslušati, so strastne in romantične. V zakonu se bodo povsem predale. A to vas lahko drago stane, saj vam bo riba ob prvi priložnosti vse te nežnosti in usluge vrgla v obraz, in to takrat, ko se boste počutili negotovo.