Zanimivosti

Zapojte in zaplešite med zvezdami

Alma Glumac
1. 11. 2016, 14.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ker so leta samo številka in ker se vse življenje učimo, Corega in Voltaren predstavljata projekt Zapojte in zaplešite med zvezdami.

Serija delavnic združuje pevska in plesna društva starejših občanov po vsej Sloveniji ter priznane pevske in plesne strokovnjake, kot so spektakularni Perpetuum Jazzile in nadarjeni plesalci plesne šole Kazina. Skupaj se učimo novih trikov in tehnik ter ustvarjamo nepozabna doživetja pesmi in plesa.

Si predstavljate da vaše upokojensko društvo zajame val veselja in pozitivne energije, saj je pevski zbor pravkar dobil dodatno okrepitev? Obiščejo vas lahko člani slovitega zbora Perpetuum Jazzile in prav posebej za vas organizirajo tečaj petja. Kaj ne bi bilo nekaj prav posebnega, da bi prav vas učili veliki mojstri petja ... Ker je potrebno glas najprej dobro ogreti, bi začeli z ogrevalnimi vajami za glasilke. Pačenje, premikanje čeljusti in obenem spuščanje glasu čez nekaj minut ni več tako enostavno, zato bodo pevski nasveti članov Perpetuum Jazzile več kot dobrodošli.

In ne samo to! Tudi plesali bomo, zato bodo poskrbeli nadarjeni plesalci plesne šole Kazina. Prebudite zaspano telo in aktivno zakorakajte v pomladen dan. Pred vami je kar enajst pevskih in plesnih delavnic, ki lahko prebudijo vaše telo. Plesali in peli bomo po vsej Sloveniji. Začeli bomo v Murski Soboti, nadaljevali v Ajdovščini, Celju, Piranu, Ljubljani, Kočevju, Komendi,Kranju in Novem mestu.