Astro

Horoskop za sredo, 31. avgusta

w.y.
31. 8. 2016, 06.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Tokrat popazite vsaj na zdravje, posebno na noge, kolena in sklepe. Nadaljuje se zgodba s povsem negotovim koncem. To vas vznemirja, tudi zato, ker si kot po navadi želite vse naenkrat.

BIK  Trdo delo vam bo prineslo odlične rezultate, zato boste imeli tudi več virov prihodkov in uživali v finančnih koristih. Intenzivno življenje se bo nadaljevalo in pustilo nekaj sledi na vašem zdravju.

DVOJČKA  Drobnim nesporazumom doma in v službi pripisujete prevelik pomen. Če boste v vsaki besedi ali pogledu iskali dodaten pomen, boste kmalu na prste ene roke našteli tiste, ki bodo še iskali vašo družbo.

RAK – Zastavite si konkretne cilje, le tako ne boste več izgubljali časa, posebno če iščete novo stanovanje ali se odpravljate na potovanje. Tudi naložbe vam gredo od rok.

LEV – Preveč se ukvarjate z zastarelimi zadevami, ki bi jih morali enkrat vsekakor pustiti za seboj, posebno doma ali kar zadeva nakup ali naložbo, ki bi jo morali vsaj za zdaj opustiti.
DEVICA  Današnji dan bo najbolj stresen v tem tednu, zato bi bilo dobro, da čim prej razmislite, kako bi pridobili nekaj več časa za dokončanje pomembne zadeve.

TEHTNICA – Z nekom se ne razumete najbolje, tudi zato, ker vedno izbirate napačne načine komunikacije. Vzemite si več časa in se soočite preko globokega pogovora.

ŠKORPIJON  Nečesa ne morete rešiti v tako kratkem roku, kot ste si ga zamislili. Za vas je značilno, da najprej puščate času čas in se z zadevami ukvarjate dokaj sproščeno, potem pa, ko vam začne teči voda v grlo, naenkrat pohitite.

STRELEC – V karieri boste dobili odličen nasvet. Draga oseba bo zmedena zaradi vaše prebujene trme, pazite, da ne boste začeli pretiravati, posebno v popoldanskih urah.

KOZOROG Samski kozorogi pazite, kakšen pristop boste uporabili, saj boste nagnjeni k lepemu govorjenju in pretiravanju, toda to bo vaša simpatija opazila. Tisti, ki ste v zvezi, pa boste danes želeli razbiti rutino.

VODNAR – Pozanimajte se glede novih poslov in študija. Po navadi že nekako izberete eno pot, potem se obirate. Zato si zastavite cilj in predvsem rok, kdaj se boste podali v akcijo in do kdaj naj bi se borili.

RIBI – Samskim se obetajo prijetna presenečenja. Ukvarjali se boste z nečim, kar vas bo po dolgem času spet zabavalo. Lahko ste brez strahu, zgovornost vam pomaga, da boste napredovali v vsem.