Astro

Horoskop za petek, 12. avgusta

w.y.
12. 8. 2016, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Pravijo, da je usoda zapisana v zvezdah.

OVEN – Če ste že zagledani v osebo, rojeno v znamenju device, potem si razčistite možganske vijuge in poskrbite, da bodo vedno jasne. Pod svojo čedno pričesko boste morali imeti urejene misli.

BIK – Partner vas bo nosil po rokah in to vam bo zelo godilo. Počutili se boste živahne in prerojene. Samskim se obeta izbira med dvema osebama, pazite, da se boste tokrat pravilno odločili.

DVOJČKA – Prihajajo dnevi, ko se verjetno ne boste najbolje počutili. Kar iskali boste samoto, ki vam bo dobro dela. Našli boste odgovore na vprašanja, ki so se vam pojavila v preteklosti.

RAK – Zdaj je čas, da do konca opravite s težavami in obveznostmi, ki so se vam nabrale zadnje dni. Poslušajte nasvete bližnjih, ker se bodo na koncu po vsej verjetnosti izkazali za modre.

LEV – Odvrzite skrbi, ki si jih nalagate. Rešitev poskusite poiskati s pomočjo partnerja, ki bo hrepenel po vaši bližini. Vi pa boste mogoče malce trmoglavi.

DEVICA – Ljudje okoli vas vas ne bodo najbolj razumeli. Nihče se ne bo postavil na vašo stran, torej se boste morali znajti čisto sami. Prijatelj bo nezadovoljen s predlogom.

TEHTNICA – Ker ste v preteklosti zanemarjali delo in obveznosti, boste morali veliko nadoknaditi. Pritiski se bodo kar vrstili. Malo se umirite, pa bo šlo lažje.

ŠKORPIJON – Vse bo potekalo skoraj tako, kot si boste zamislili in načrtovali. Imeli boste veliko sreče pri denarju in vsem, kar je z njim povezano, zato boste nasmejani.

STRELEC – Na čustvenem področju boste malo v ozadju, a se bo proti koncu dneva vse uredilo po načrtu. Omogočite partnerju, da vam pojasni, kaj ga obremenjuje.

KOZOROG – Zadnje čase ste postali odvisni od drugih. Najbolje bo, da čim prej postanete samostojni in se lotite reševanja negativnega finančnega stanja.

VODNAR – Po manjših težavah, ki ste jih imeli pretekle dni, vas čaka bolj mirno, sproščeno in pestro obdobje. Večino časa boste nekoliko drugačni od drugih.

RIBI – Najprej odstranite ovire, ki vam preprečujejo nemoten potek dela, šele potem bo vse steklo kot po maslu. Medsebojni odnosi bodo danes razigrani in sproščeni.