Napoved

Horoskop za sredo, 27. julija

w.y.
27. 7. 2016, 06.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Doma ne boste našli miru, saj boste imeli povsem drugačne poglede na svet kot partner. Občutek imate, da ne morete svobodno zadihati, zato bi bilo dobro, da se o vsem odkrito pogovorite.

BIK – Danes bodite bolj samoiniciativni, drzni in pogumni, saj boste le tako lahko še hitreje uspeli na določenem področju. V ozračju je neka ideja, ki vam omogoča rast in razvoj.

DVOJČKA – Skozi ves dan boste obremenjeni. Luna vam ne bo dovoljevala počitka, zato se vam bo zgodilo, da boste popoldne ali zvečer utrujeni padli v posteljo in sanjali intenzivne sanje.

RAK – V današnjem dnevu stojte za svojimi načeli in ne pustite, da vam kdo narekuje drugače. Dan bo primeren tudi za razčiščevanje prijateljskih odnosov!

LEV – Odložite nekaj obveznosti in se lotite priprav na romantično večerjo. Vaša energija bo prijetna, zato si lahko obetate tudi globok pogovor, ki bo razjasnil marsikaj.

DEVICA – Vaša komunikacija bo danes neverjetna in brez ovir. Povedali boste tudi tisto, kar bi bilo bolje ohraniti zase. Čeprav vas nekdo ne bo najbolj razumel, boste s spretnostjo rešili situacijo.

TEHTNICA – Dan bo obarvan z intenzivnim razmišljanjem o napredku. Finančne zadeve vam ne bodo šle dobro od rok, dokler se ne boste z nekom odkrito pogovorili o ciljih.

ŠKORPIJON – Če dejanja govorijo zase, se ne prenaglite. Opazujte reakcije ljudi. Prisoten pa bo tudi nekdo, ki bo pospešil vašo pot k dolgo želenim spremembam.

STRELEC – Če vas zanimajo alternativne zadeve, je danes odličen čas, da se odpravite k astrologu ali psihoterapevtu. Prišli boste do višjih spoznanj, ki vam bodo pomagala rešiti zadeve, ki so se vam zdele nerešljive.

KOZOROG – Osredotočite se na svoje cilje in ne na neumnosti. Ne bojte se sprememb. Ne boste razočarani. Druženje lahko poveča vašo ozaveščenost o zanimivih alternativah v življenju.

VODNAR – Dan se bo začel z mešanimi občutki, vleklo vas bo na delo, morda bolj zaradi potrebe po akciji kot zaradi skrbi, a se ne boste veliko ukvarjali s poslovnimi zadevami.

RIBI – Če imate danes namen nekoga povabiti na zmenek, pričakujte veliko strasti in neustavljive privlačnosti ter malo intenzivne komunikacije. Luna pa vas bo naredila še bolj zaželene za nasprotni spol.