Zabava

Ko ljubezen znova potrka na ista vrata

Marjana Vovk
26. 7. 2021, 21.29
Deli članek:

Zveze zvezdniških parov so pogosto zelo turbulentne, veliko se jih celo razide in potem spet najde. Eden takih parov, ki je trenutno (spet) zelo na udaru rumenih medijev, sta Jennifer Lopez in Ben Affleck, ki sta po sedemnajstih letih znova zaljubljena. Ob tem smo se spomnili še nekaterih drugih slavnih, ki so se javno razšli, a se čez nekaj časa pobotali. Nekateri od njih so še skupaj, večini pa tudi v drugo (ali tretje) ni uspelo.

Profimedia
Jennifer Lopez & Ben Affleck

Jennifer Lopez & Ben Affleck

Oseminštiridesetletni igralec in 51-letna pevka in igralka sta se spoznala na snemanju filma Gigli in bila par med letoma 2002 in 2004. Poročiti bi se morala septembra 2003, a sta tik pred zdajci poroko odpovedala zaradi prevelikega medijskega cirkusa, ki sta ga okrivila tudi za dokončen razhod nekaj mesecev kasneje. Sedemnajst let kasneje sta več kot očitno znova par. Ben se je vmes ločil od igralke Jennifer Garner, s katero ima tri otroke, JLo pa od pevca Marka Anthonyja, s katerim ima dvojčka.

Elizabeth Taylor & Richard Burton

Zveza pokojnih igralcev se je začela leta 1961 na snemanju Kleopatre, ko sta bila še poročena, ona s pevcem Eddijem Fisherjem, on pa z igralko Sybil Williams. Kljub velikemu škandalu (paparaci so ju ujeli v vročem objemu na jahti) sta vztrajala, se ločila in leta 1964 poročila. Skupaj sta posnela enajst filmov, njun zakon je bil ves čas zelo buren, leta 1974 sta se ločila, a že po letu dni spet prišla skupaj in se še enkrat poročila. Žal ni trajalo dolgo – po enem letu sta se razšla za vedno.

Profimedia
Elizabeth Taylor & Richard Burton

Kourtney Kardashian & Scott Disick

Eden bolj razvpitih razhajajočih se parov zadnjih dveh desetletij sta 42-letna Kourtney Kardashian in 38-letni Scott Disick. Resničnostna zvezdnika sta se zaljubila leta 2006, se leta 2009 razšla, saj jo je prevaral, se pobotala in dobila prvega otroka. Leta 2010 ga je Kourtney vrgla iz hiše zaradi alkoholizma, a sta se dve leti kasneje znova pobotala in naredila še enega otroka. Po rojstvu tretjega otroka je Scott sicer odšel na zdravljenje, ki pa očitno ni pomagalo. Leta 2015 sta dokončno odšla vsak na svojo stran.

Profimedia
Kourtney Kardashian & Scott Disick


Hailey Baldwin & Justin Bieber

Štiriindvajsetletna manekenka in 27-letni pevec sta bila par skoraj dve leti, preden sta se leta 2016 razšla. Vmes je Justin hodil s Sofio Richie in Seleno Gomez, potem pa sta junija 2018 s Hailey znova postala par in se konec istega leta poročila. »Leto in pol nisva govorila, niti nisva bila prijatelja. Precej čuden odnos je bil takrat med nama, a sva šla čez to,« je v enem od intervjujev o vmesnem obdobju povedala Hailey.

Profimedia
Hailey Baldwin & Justin Bieber

Megan Fox & Brian Austin Green

Igralca sta začela hoditi leta 2004, ko je bilo njej komaj 18 let. Zaročila sta se leta 2009, a sta se dve leti in pol kasneje razšla. Dobro leto je minilo, preden sta znova prišla skupaj, se spet zaročila in tokrat tudi poročila. Dobila sta dva sinova, potem pa je leta 2015 Megan vložila zahtevek za ločitev, do katere ni prišlo, saj sta leto kasneje dobila še enega sina. Maja 2020 je Brian podal izjavo za javnost, da sta se razšla. Junija se je Megan že javno pokazala z novim moškim, pevcem Machine Gun Kellyjem, in novembra spet vložila zahtevo za ločitev, ki je trenutno še v sodnem postopku.

Profimedia
Megan Fox & Brian Austin Green

Miley Cyrus & Liam Hemsworth

Osemindvajsetletna pevka in 31-letni igralec sta se spoznala na snemanju filma Poslednja pesem leta 2009. Po treh letih sta se zaročila, a se kmalu po tem razšla. Miley je vmes hodila z igralci Lucasom Tillom, Joshom Bowmanom, Patrickom Schwarzeneggerjem ter manekenko Stello Maxwell, dokler nista leta 2016 z Liamom znova začela romance in se spet zaročila, se leta 2018 poročila ter se manj kot leto kasneje razšla. Ločitev je bila uradno potrjena januarja lani. 

Profimedia
Miley Cyrus & Liam Hemsworth