Nuša Rojs

Nuša Rojs: Bila sem presenečena, ko sem izvedela, kdo je Sanjski moški

Eva Jandl
20. 4. 2021, 20.06
Deli članek:

Lani smo tudi slovenski gledalci spremljali hrvaško različico šova Sanjski moški, kjer je njegovo srce osvojila Slovenka Nuša Rojs. Danes samska Nuša je povedala, zakaj se ni udeležila slovenskega ljubezenskega šova in kaj meni o slovenskem sanjskem moškem Gregorju Čeglaju.

Osebni arhiv
Slovenskega sanjskega moškega Gregorja pozna in ima o njem pozitivno mnenje.

V lanski sezoni šova Sanjski moški Hrvaške je slavila mariborska pevka Nuša Rojs, in čeprav se je ljubezen med njo in hrvaškim sanjskim moškim Mijo Matićem zdela sanjska, žal ni trajala. Nuša je danes še vedno samska, a v slovenski šov Sanjski moški se ni prijavila. »Že v prvem šovu sem dobila odgovore na vsa vprašanja, se ogromno naučila. Ker vem, da bi bilo zdaj v tem šovu vse po istem kopitu, le z drugimi imeni in priimki, mi to torej ne predstavlja nobenega izziva. In zato, ker si bolj želim spoznati partnerja v naravnih okoliščinah, ne na tak način,« je iskrena Nuša, ki je še povedala, da slovenskega sanjskega moškega Gregorja Čeglaja osebno pozna. »Bila sem presenečena, ko sem izvedela, za koga gre. Spoznala sem ga nedolgo nazaj na neki prireditvi. Na prvo žogo lahko rečem, da je prijazen, urejen, nasmejan, in imam lepo mnenje o njem. Mislim, da je zelo srčen in iskren. Upam, da bo ostal tak tudi po tej izkušnji. Upam, da ne bo podlegel pritisku iz okolice, ampak da bo ostal zvest sebi in svojim odločitvam tudi po šovu.«

POP TV
Lani je osvojila srce hrvaškega sanjskega moškega.

PREKINILA STA STIKE

Sama je po šovu sicer še nekaj časa ohranjala stike s sotekmovalkami in Mijo Matićem, saj je bila tudi na Hrvaškem zaradi šova zelo popularna. Kmalu zatem je stike prekinila, saj pravi, da sta si povedala vse, zaključila zgodbo ter ne gojita nobenih zamer drug proti drugemu. Čas karantene je tako posvečala raziskovanju sebe, pa tudi iskanju nove zaposlitve. Kot pravi, ji to, da je javna osebnost, ni pri iskanju kakšnega »normalnega« dela prav nič pomagalo. Nad ustvarjanjem glasbe ni obupala, pa tudi nad ljubeznijo ne; zdaj bolj natančno ve, česa si želi in česa ne. »Metanje peska v oči za začasno potešitev pač ne pride v poštev, kaj resnejšega pa še ni na vidiku,« je iskrena lepotica, ki svoj prosti čas najraje preživlja na konjskem hrbtu ali ob plesnem drogu.

Osebni arhiv
Še vedno samska Nuša dela tudi kot model.