Od hotelske receptorke do ruske poslovne sekretarke

Predstavljamo 18 deklet, ki se bodo potegovale za srce sanjskega moškega!

Nejc Simšič
29. 3. 2021, 20.30
Deli članek:

Začetek najbolj pričakovanega resničnostnega šova te pomladi, Sanjskega moškega, se nezadržno približuje. Tokrat predstavljamo 18 tekmovalk, ki se bodo v šovu borile za srce sanjskega moškega Gregorja Čeglaja.

Pop Tv
Teh 18 deklet se bo podalo v boj za Gregorjevo srce.
Gregorjeva mama si želi, da bi bil sin srečen, in pravi, da se v njegovo ljubezensko življenje ne bo vmešavala. »Moja popolna snaha je nasmejana snaha. Pustimo se presenetiti,« je povedala z nasmeškom. Upa, da bo sin med 18 tekmovalkami res našel svojo sanjsko partnerico.

Slovenski sanjski moški je postavni Gregor Čeglaj, velik ljubitelj športa in očitno tudi ljubezni, ima celo tetovažo s špansko besedo za ljubezen, amor.

Simpatični Gregor je izjemno romantičen in njegova največja želja je, da bi v šovu našel svojo boljšo polovico oziroma bodočo ženo. Za njegovo srce se bodo borile 23-letna Ana Pusovnik, ki se ukvarja z modelingom, 22-letna Lara Mlaker, ki je prav tako model, 22-letna nogometna sodnica Kaja Casar, 25-letna študentka Anja Kojc, ki je svojčas trenirala nogomet, 18-letna ekonomska tehnica Polona Kranjc, potem so tu še 22-letna pedagoginja Anja Širovnik, 29-letna Rusinja Elena Costrov, po poklicu poslovna sekretarka, 22-letna študentka pedagoške fakultete Janina Klemenčič, 24-letna študentka Lara Samanta Kolar, 34-letna stilska svetovalka Mary Ševo, 23-letna kozmetična stilistka Laura Beranič, 27-letna podjetnica in vodja gostinskega lokala Sanja Munda, 33-letna Jasmina Omeradžić, po poklicu hotelska receptorka, 39-letna posrednica za kredite Carmen Osovnikar, ljubljanska baristka Pia Gavrič (23), Nina Radi (31), grafična oblikovalka iz Štajerske, 27-letna etnologinja in antropologinja Sandra Aleksić in 21-letna študentka turizma Nina Savnik.

Bo postavni Gregor na koncu res našel ljubezen svojega življenja? Bomo videli!

Ana Gregorič
Sanjski moški Gregor Čeglaj upa, da bo v šovu našel ženo.