NAREDI SAM

To je skriti talent Petra Polesa. Izdala nam ga je njegova žena Nika

Eva Jandl
20. 1. 2021, 21.03
Deli članek:

Peter Poles rad preživlja čas v delavnici in ustvarja z lesom ter izdela kakšen uporaben predmet, ki je še posebej v ponos njegovi ženi, lepotni blogerki Niki Veger.

Pop TV
Televizijski voditelj je zelo spreten z rokami.

Priljubljeni televizijski voditelj Peter Poles se bo kmalu preizkusil v vlogi voditelja šova Sanjski moški, sicer pa se Peter rad zadržuje v svoji delavnici. Tam ustvarja nove izdelke, dela z rokami in ima čas zase in za razmišljanje. Njegov zadnji projekt je bila lučka za branje za hčerko Belo, ki jo je njegova soproga Nika poimenovala Žirafa in jo ponosno pokazala. »Izdelal jo je iz ostanka parketa in ostanka druge luči, tistega dela, ki pride na strop, da skrije luknjo. Upravičeno sem čisto navdušena in mu skoraj že odpiram spletno trgovino?« ga je pohvalila. Nika se namreč zavzema za recikliranje in ponovno uporabo stvari, zato radi skupaj zavihajo rokave in kose, ki bi jih drugi vrgli v smeti, predelajo v nekaj novega. »Deklici sta se zdaj že navadili, da se stvari lahko popravijo in da ni treba vedno teči v trgovino,« je povedal Peter, ki je deklici pred časom navdušil z doma izdelano hišico za punčke, ki nam jo je prav tako pokazala Nika.

Osebni arhiv
Pravi, da sta se hčerki navadili, da se stvar lahko popravi ali izdela.

V družini

Peter nam je pred časom še povedal, da je strast do ustvarjanja začutil že doma v Velenju, od koder prihaja. Doma so imeli delavnico, v kateri sta z bratom ustvarjala, prav tako so ustvarjalni njegov oče in oba stara očeta.