KONEC ZVEZE?

Luka Mesec po novem samski?

R.T.
22. 12. 2020, 20.20
Posodobljeno: 22. 12. 2020, 20.44
Deli članek:

Že nekaj dni se v političnih krogih na veliko govori o novici, ki je presenetila vse. Če gre verjeti govoricam, sta se razšla prvi mož Levice Luka Mesec in Manca G. Renko.

Revija Zarja Jana
Govorice o razhodu prvega moža Levice in njegove Mance so iz dneva v dan glasnejše.

Poslanec in vodja Levice Luka Mesec in Manca G. Renko sta vse od začetka zveze veljala za najlepši par na naši politični sceni.

Kot je znano, sta poslanec ter zgodovinarka, urednica in programska direktorica Festivala literature sveta Fabula, ki velja za največji literarni festival v širši regiji, par že od konca leta 2016, zdaj pa je kot strela z jasnega prišla novica, da sta se pred kratkim razšla. Če gre verjeti govoricam na političnem parketu, so bili razlog njunega razhoda pomanjkanje časa in nepremostljive razlike, kot to radi navedejo zvezdniki po vsem svetu. Spomnimo, da sta že v preteklih skupnih intervjujih povedala, da veliko časa preživita v službi, zato so njuni skupni trenutki doma toliko bolj dragoceni. Kot kaže, bosta v novo leto vstopila samska in vsak s svojo družino. Vročo novico o razhodu najlepšega para na politični sceni smo želeli preveriti tudi pri obeh akterjih, a sta njuna telefona zvonila v prazno.