Zabava

9-letni sin modne oblikovalke padel z žičnice

M. V.
22. 12. 2020, 12.28
Posodobljeno: 22. 12. 2020, 12.55
Deli članek:

Sin Rachel Zoe omahnil več kot dvanajst metrov v globino, a na srečo ni huje poškodovan.

Profimedia
Rachel Zoe

49-letna modna oblikovalka Rachel Zoe je sporočila grozljivo novico: njen 9-letni sin Sky je padel z žičnice in na srečo očitno brez večjih posledic preživel dvanajstmetrski padec. Zoe, ki je bila ob dogodku zraven, se je »grozljivo ustrašila za sinovo življenje«.

Nesreča se je zgodila na počitnicah v Aspenu. Sky se očitno ni pravilno namestil na sedež žičnice, zato je njegov oče Rodger Berman začel kričati, naj napravo ustavijo. »Nesreči bi se lahko izognili, če bi operater ustavil žičnico,« je prepričana Zoe. »Po čudežu in hitri reakciji snežne patrulje, ki je podstavila žimnico, je Sky preživel.«

Profimedia
Rachel s sinom Skyem v Aspenu pred nesrečo.

Fantka so prepeljali na urgenco in ga oskrbeli, a je že doma in mu ni hudega. »Je odlične volje, le malo obtolčen in otekel,« je na družbenih omrežjih zapisala Zoe ter dodala posnetek Skya, ki vstane iz postelje. »Vidite, lahko vstanem in hodim. Sem čisto v redu, le malo me boli,« pove fantič.

Zoe prizna, da sta bila z možem po dogodku »pretresena in otopela«, a sta zdaj prebrodila začetni šok in sta »hvaležna za čudež, da je Sky na varnem in dobro. Odlično mu gre in je najbolj pogumen fant, kar jih poznam.« Ob tem je vse še opomnila na krhkost življenja ter se zahvalila vsem za spodbudne besede in vso ljubečo podporo.