LJUBLJANA IN TRST

Ste morda srečali katero od igralskih legend?

N.S.
30. 11. 2020, 21.00
Deli članek:

Čeprav je javno življenje še vedno »mrtvo«, se še zgodi, da pri nas ali v bližnjih krajih srečate kakšno hollywoodsko zvezdo. Ena takih sta svetovno znana igralca Mads Mikkelsen in legendarni Jean-Claude Van Damme.

Instagram
V znanem ljubljanskem hotelu so se razveselili obiska zvezdniškega gosta.

Zadnjih nekaj dni se je v slovenski prestolnici mudil danski igralec Mads Mikkelsen, v Trstu pa je oboževalce navdušil legendarni junak akcijskih filmov Jean-Claude Van Damme.

Slednji je na svoj obisk Trsta opozoril kar sam, ko je na družbenih omrežjih objavil videoposnetek. Po poročanju spletnega portala Regional Obala se je Van Damme, ki je pred leti zaslovel predvsem s filmi o borilnih veščinah, v Trstu mudil nekaj dni, na svojih družbenih platformah pa je razkril, da je nastanjen v prestižnem tržaškem hotelu, kjer je občudoval pogled na Tržaški zaliv, poslušal glasbo, plesal in pil kavo. Kot je razvidno iz posnetka, mu je družbo delala tudi čivava, ki jo je igralec zaradi nizkih temperatur zavil v mehko in toplo odejo.

Instagram
Van Damme je nekaj dni užival v Trstu, utrinke je redno delil z oboževalci na instagramu.

SKRIVNI OBISK LJUBLJANE

Minuli vikend pa je na dan prišla novica, da se je v naši prestolnici mudil Mads Mikkelsen, danski igralec, ki bo v filmski franšizi Magične živali prevzel vlogo Johnnyja Deppa. V Ljubljano ga je pot zanesla zaradi vloge v novem filmu; po besedah, ki jih je na družbenem omrežju zapisal direktor znanega ljubljanskega hotela, naj bi igralec pri nas snemal novo srhljivko. Spomnimo, Mikkelsen je znan po vlogi v filmu Nažgani režiserja Thomasa Vinterberga, blestel je tudi v filmu o Jamesu Bondu Casino Royale, v filmih Lov in Kraljevska afera ter v seriji Hannibal. Kot so sporočili iz hotela, je bil zvezdnikov prihod v Ljubljano zaradi ukrepov ob pandemiji skrivnosten. »Počaščen sem, da smo lahko gostili hollywoodskega zvezdnika prve lige, danskega igralca Madsa Mikkelsena, in njegovo ekipo. Kakšen krasen, topel, skromen, prijazen človek. Zares resnična zvezda. Ne zamudite srhljivke iz Slovenije!« je povedal hotelir Gregor Jamnik in dodal, da je bil igralec gost, ki si ga lahko želi vsak.