Zaročila se na svoj rojstni dan

Pravljična poroka voditeljice Špele bo naslednje leto

Eva Jandl
30. 9. 2020, 20.50
Posodobljeno: 1. 10. 2020, 08.01
Deli članek:

Kako je biti na drugi strani, ko te nekdo intervjuva in izziva, da razkriješ svoje »ljubezensko stanje«, je zdaj izvedela Špela Močnik, saj je njen sovoditelj David Urankar vztrajal, da pred kamerami pove, ali je res zaročena in kdaj bo poroka.

Mediaspeed
Špela je povedala, da se je najprej težko sprijaznila z ločitvijo, a je na koncu videla, da je vztrajanje v neizpolnjujočem odnosu še slabše.

Ob ponedeljkih se v oddaji Dobro jutro voditelja Špela Močnik (39) in David Urankar z gosti pogovarjata o različnih ljubezenskih temah. Ob tem vedno dodata še kakšno lastno izkušnjo in tako je bilo tudi ta teden, ko so se pogovarjali o zarokah in porokah. Tako je David povedal, da se z zaroko ni toliko obremenjeval, bolj mu je bila pomembna poroka, še bolj pa rojstvo otrok. Nato pa je Špelo izzval, naj pove, kako je, ko je sama v »vmesnem obdobju«. In čeprav se je vidno vznemirjena odgovoru želela izogniti, je ob njegovem vztrajanju vendarle razkrila: »Sem zaročena, poročne načrte pa je prekrižala trenutna situacija, in tako bo poroka drugo leto.«

Povedala je, da se je zaroka zgodila spontano na njen rojstni dan ter da pravljično poroko načrtuje za prihodnje leto. Špela je sicer že pojasnila, da ločuje svoje zasebno življenje od tega, kar dela na televiziji. »Včasih je dobro kaj zadržati tudi zase, saj ni potrebe, da se povsem razgališ,« je dejala in dodala, da svoje družine ne deli z mediji.

Niko Karo
Tokrat je David Urankar intervjuval kar svojo sovoditeljico Špelo Močnik.

PO LOČITVI NAŠLA NOVO LJUBEZEN

Televizijska voditeljica je svojo popularnost sicer dosegla kot radijska voditeljica, pred leti je tudi vodila televizijski šov Kmetija, že šest let pa je v ekipi jutranjega programa TV Slovenija, O svoji zasebnosti ne govori rada, čeprav ni skrivnost, da je imela pestro partnersko življenje, saj se je pred leti ločila, pred dvema letoma pa je našla novo ljubezen. Špela je tudi mama deklici Juliji, ki jo ima s prejšnjim partnerjem.