Usodni da dahnila Alex Volasko in Saša Lešnjek

Končno sta dočakala svojo pravljično poroko

N.S.
24. 8. 2020, 21.00
Deli članek:

Minulo soboto sta si v prečudovitem ambientu grada Štanjel večno zvestobo obljubila mlada slovenska pevca Alex Volasko in Saša Lešnjek.

Vito Tofaj
Saša in Alex sta komaj čakala svoj sanjski dan

Da je priljubljeni pevec Alex Volasko šel na koleno in zaprosil svojo srčno izbranko Sašo Lešnjek, je lansko leto širni Sloveniji zaupal glasbenik v šovu Znan obraz ima svoj glas.

»Pograbil sem jo, ji zvezal oči in jo nesel v avto, jo odpeljal, nato pa sem šel na eno koleno,« je povedal Alex, ki je romantično snubitev takrat ponovil tudi pred kamerami. Njuna pravljica pa se je začela pred tremi leti. »Sašo sem poznal že prej, vendar le na videz. Oktobra 2017 sem jo povabil, da bi posnela demo posnetek za mojo pesem. Lahko bi rekel, da je bilo moje nekdanje dekle krivo za to, da sva se s Sašo spoznala. Pred leti sem imel doma studio, zato je k meni prihajalo kar veliko ljudi. Mojemu tedanjemu dekletu to ni bilo ravno všeč, zato je vedno govorila, da naj si prostor za studio najdem kje drugje. In sem ga! Saša je v sosednji stavbi, poleg stavbe, kjer imam studio, sinhronizirala risanke in tako sem jo spoznal. Ko sem končal preteklo zvezo, sem Sašo povabil na kavo in tako se je vse začelo. Takoj sva se ujela,« je priznal sveže poročeni Alex.

Instagram
Prvi ples mladoporočencev

SANJSKA POROKA

Po tem, ko je Alex svojo Sašo lansko leto zaprosil na ljubljanski Špici, kjer sta se tudi prvič poljubila, sta minulo soboto tudi uradno postala mož in žena. V prečudovitem ambientu gradu Štanjel sta si obljubila večno zvestobo, zapel jima je Omar Naber, na zabavi pa je bilo tudi nekaj znanih obrazov, ki so mladoporočencema iz srca čestitali za njun srečni dogodek v življenju.