Davor Radolfi

Tradicionalni dopust letos v hrvaški Istri

N.S.
3. 8. 2020, 21.00
Deli članek:

Lokalni dopust v Istri je Davor seveda izkoristil za skok v morje, a so ga poti zanesle tudi v tradicionalna istrska mesta, ko so o Hum, Grožnjan, Motovun, obiskal pa je tudi svoje prijatelje, istrske vinarje in njihove »konobe«.

Arhiv
Davor Radolfi

Ni skrivnost, da priljubljeni hrvaški glasbenik Davor Radolfi poletja najraje preživlja v Istri, na kar ga vežejo zelo lepi spomini.

Za naš časopis je hrvaški zvezdnik spregovoril o svojih letošnjih počitnicah. »Buzet mi že od nekdaj predstavlja središče, od tu mi je vse blizu,« pojasni Radolfi in doda, da komaj čaka, da ta nesrečni koronavirus zapusti naša življenja in da se lahko kar se da hitro vrne k svoji glasbeni turneji Adriatica Latina Tour po Hrvaški in Sloveniji. Na njej bo zagotovo predstavil tudi čisto novo pesem z naslovom Prođi kraj mene, ki jo je javnosti predstavil pred dnevi. »Osebno mi je to eno izmed boljših besedil, ki sem jih spisal v zadnjem obdobju,« nam je zaupal hrvaški pevec, ki je pesem v miru ustvarjal pri prijateljih v Dalmaciji. Tokrat pa je Davor moči združil kar s svojo družino, saj se je pod videospot za novo pesem tudi tokrat podpisala njegova hči Lea Radolfi, s katero sta v času karantene posnela tudi prvi skupni duet – Novi čovjek sam sutra, ki je seveda že pravi hit na glasbenih lestvicah. 

Osebni arhiv
radolfi