Klemen Bunderla

Adrenalinski popoldan med hribi in dolinami

P.R.
15. 6. 2020, 21.00
Deli članek:

Aktualov voditelj Klemen Bunderla je med radijskimi prijatelji znan kot zelo delaven, zanesljiv in miren fant. A očitno v sebi skriva tudi pravo zver.

Osebni arhiv
Klemen se je na zipline popoldne podal z bratom Maticem in njegovim dekletom Mašo.

Nedavno se je preizkusil v novi adrenalinski dogodivščini. »Z bratom Maticem sva oba nora na adrenalinske podvige – od zabaviščnih parkov do padal, nevarnih previsov in ziplinov. Hecno, da sva se šele letos spravila na zipline v naši domači občini oziroma na njeni meji čez Savo Dolinko, ki meji na občini Žirovnica in Bled,« pravi Klemen. In kako je potekala pustolovščina? »Mislim, da je bilo skupno sedem spustov,« je dejal adrenalinski radijec, ki se je z ziplinom podal z enega na drugi breg Dolinke ter užival v čudovitih razgledih na spomeniško zaščiteno dolino, Triglav, Stol, Ajdno ali Babji zob. »Bila sta tudi dva zelo hitra spusta, ki dosežeta hitrost mopeda, kot je nam, vaškim fantom, bolj domača primerjava,« se v smehu spominja lepega popoldneva.

Osebni arhiv
“Bila sta tudi dva zelo hitra spusta, ki dosežeta hitrost mopeda, kot je nam, vaškim fantom, bolj domača primerjava.”

V BOMBICO IN GASA!

»Pri prvih dveh spustih smo bili še malo previdni, potem pa ne glede na vratolomno višino vsi 'v bombico' in gasaaaaa! Nepozabni štirje kilometri ziplina Dolinka, ki so prava paša za oči,« zaključi Klemen, ki tovrstno doživetje priporoča vsem adrenalinskim navdušencem.