Zabava

"S sinom sem v šestih mesecih preživela 29 dni"

R.T.
29. 5. 2020, 08.47
Posodobljeno: 29. 5. 2020, 09.07
Deli članek:

S čustvenim zapisom se je dotaknila številnih src.

Promo
Severina je sinu posvetila najbolj čustveno balado v svoji karieri.

Novembra lani je sodnica Tea Golub sprejela začasno odločitev, da bo otrok Severine (47) in srbskega poslovneža Milana Popovića (54) živel pri očetu.

Severina je včeraj na družbeno omrežje Instagram objavila video posnetek izvedbe pesmi "Rođeno moje" na koncertu v Zagrebu. "Danes je točno pol leta od nepravnomočne odločitve, da se osemletnega dečka vzame iz njegovega doma. S sinom sem v teh šestih mesecih preživela točno 29 dni ali 690 ur. V tem "deljenem starševstvu" mi je prav tako odvzetih 180 ur zaradi samorazglašene samoizolacije. To je moj glas proti nepravici. Hvala vsem v dvorani, ki so me podprli in mi dali neverjetno količino moči in ljubezni," je ob tem zapisala hrvaška pevka, ki je koncert v zagrebški Areni lani zaključila v solzah, potem ko je množica z njo pela pesem, ki jo je posvetila sinu Aleksandru.

Kot smo poročali pred kratkim pa naj bi Severina prestajala še ločitveno dramo. Po trditvah srbskih in hrvaških medijev je menda zdaj uradno, da je Igor Kojić vložil zahtevo za ločitev, razlog pa naj bi bile pevkine finančne težave, saj ne more več vzdrževati Igorja in njegove družine, katerim naj bi omogočala lagodno in brezskrbno življenje.