Zabava

FOTO: Severina po več kot mesecu dni spet s sinom

R.T.
5. 5. 2020, 09.24
Posodobljeno: 5. 5. 2020, 10.08
Deli članek:

Hrvaški pevki Severini se je izpolnila njena največja želja.

Instagram
Severina Kojić s sinom

Potem ko svojega otroka Severina ni videla več kot mesec dni, se ji je želja uresničila. S sinom Aleksandrom je namreč preživela nekaj časa, včeraj je na družbenem omrežju Instagram objavila njegovo fotografijo. Aleksander je opazoval živali, mama pa mu je posvetila čustveno sporočilo in sicer verze njene pesmi Rođeno moje. Gre za pesem, ki jo je posvetila ravno Aleksandru. 

Spomnimo, Severina je bila v Beogradu pri družini svojega soproga nekaj manj kot mesec dni, v tem času je bil Aleksander v samoizolaciji z očetom Milanom Popovićem. Po poročanju balkanskih medijev, je Severina takrat sina videla le za 15 minut, prvič sta veliko noč preživela narazen.

"Moja mala ljubezen, s katero mi po nekateri začasni odredbi pripada polovica velikonočnih praznikov, še vedno ni z menoj. Danes je preteklo 30 dni, odkar se ga nisem dotaknila, ga objela, ... Komaj čakam  na ta trenutek," je Severina pred dnevi povedala v video sporočilu na svojem instagram profilu. 

Potem ko je Milan z Aleksandrom odpotoval iz Beograda v Zagreb, je to storila tudi Severina. V Zagrebu je nato dva tedna preživela v samoizolaciji, tako je tudi praznovala svoj rojstni dan.