PANIKA

Kraljico so testirali in dobili izvid

N.S.
27. 3. 2020, 21.30
Deli članek:

Zaradi nedavnega pozitivnega testa na koronavirus pri britanskem prestolonasledniku so včeraj že drugič testirali kraljico Elizabeto II., ki pa je znova dokazala, da je neomajna.

Profimedia
Kraljica je še vedno številka ena v državi, zato bodo vsi naredili vse, da ostane negativna.

Britanski dvor je skočil na noge in trepetal, ko so potrdili, da je bodoči kraj Združenega kraljestva princ Charles pozitiven na testu za novi koronavirus.
Panika je nastala tudi zato, ker je bil Charles še pred nekaj dnevi v stiku z najstarejšo monarhinjo na svetu, mamo Elizabeto II. Kraljico so prvič testirali že pred dvema tednoma, test pa je bil negativen. Sama je pred nekaj dnevi zapustila Buckinghamsko palačo in se z možem, princem Philipom, umaknila v manjšo rezidenco, v palačo Windsor. Takrat je tudi napisala uradno sporočilo, ki pravi: »S Philipom sva prispela v Windsor. Zavedava se, da veliko posameznikov in družin v Združenem kraljestvu in tudi po svetu vstopa v negotovo obdobje, polno skrbi. Vsem je svetovano, da svoje normalne rutine in vzorce spremenimo za višje dobro in da zaščitimo najbolj ogrožene.«

DRUGI TEST TUDI NEGATIVEN

Po Charlesovem testu in rezultatu, da je okužen z novim koronavirusom, pa so včeraj kraljico Elizabeto II. testirali še drugič in sporočili uradne rezultate, ki so bili negativni. Kraljica je namreč še vedno številka ena v državi, zato bodo vsi naredili vse, da ostane negativna. Kot poroča vir z dvorca Windsor, si je kraljica tudi sama oddahnila, ko je izvedela, da je tudi drugi test pokazal, da ni okužena.