Neprepoznavna

FOTO: Adele izgubila več deset kilogramov, navdušenje oboževalcev preraslo v zaskrbljenost

R.T.
6. 1. 2020, 09.19
Posodobljeno: 6. 1. 2020, 09.52
Deli članek:

Pevka je skorajda neprepoznavna, oboževalci pa v skrbeh.

Twitter
Pravijo, da je neprepoznavna.

31-letna pevka je oktobra na rojstnodnevni zabavi glasbenika Draka v črni žametni obleki očarala številne, navdušenje pa je požela tudi zato, ker je izgubila kar nekaj kilogramov. Pevka, ki je osvojila 15 grammyjev, 18 nagrad billboard, 9 britanskih glasbenih nagrad in zlati globus, pa se ni ustavila. Po ocenah nekaterih tujih rumenih medijev je izgubila že 30 kilogramov, navdušenje oboževalcev nad njeno novo podobo pa je preraslo v zaskrbljenost. 

Glasbenico, ki je na karibskem otoku Angvila nekaj dopustniških dni preživela s pevskim kolegom Harryjem Stilesom, so v objektiv ujeli paparaci, pozirala je tudi z otroki, ki so navdušeni nad njeno pevsko kariero. Starejši oboževalci pa so na različnih družbenih omrežjih izrazili svojo zaskrbljenost. "Kaj je to, upam, da je ona v redu?!", Upam, da je Adele O.K., tu ni videti najbolje", "Bog, to je Adele? Nisem je takoj prepoznala," so le nekateri od komentarjev oboževalk in oboževalcev. Kljub dekolteju so se njihovi pogledi ustavili na pevkinih sedaj izstopajočih ključnih kosteh in njenem "vidno izčrpanemu obrazu".

Za Adele je sicer težko obdobje, aprila se je namreč ločila od svojega moža, poslovneža in filantropa Simona Koneckega, s katerim ima sina Angela. Ni skrivnost, da je pevka že po porodu sina spremenila svoj jedilnik in izgubila kar lepo število kilogramov, pri tem pa naj bi ji bile v pomoč tudi ure pilatesa.