Zabava

FOTO in VIDEO: Kdo je zdržal dlje, Avdić ali Rudan?

R.T.
18. 12. 2019, 15.42
Posodobljeno: 18. 12. 2019, 21.17
Deli članek:

Voditelji najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa, so še zadnjič oddajali iz standardne lokacije Radia 1. Jutri se namreč ob 5-h zjutraj selijo v center prestolnice, kjer bodo v živo iz Mestnega trga oddajali najdaljši jutranji program v živo.

Radio 1
Danes je radijsko ekipo obiskal pevec Miran Rudan, ki je z Denisom, Miho Deželakom, Anjo Ramšak in Jano Morelj zapel Na božično noč.

Dobrodelni 28-urni maraton Radia 1 in dm-a je namenjen zbiranju denarja za družine v stiski. Samo lansko leto so zbrali več kot 300.000 eurov in polepšali praznike številnim družinam. Letos lahko pomagate tako, da pošljete sms POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919.

Med maratonom bo poskrbljeno tudi za dobro glasbo, saj se ob 19h na Kongresnem trgu začne zabavno glasbeni dogodek. Voditelj Denis Avdić bo najprej povezoval stand up dogodek priljubljenih komikov, nato sledi koncert ekipe Znan obraz ima svoj glas, za konec pa bo skupina Pop design z obiskovalci ustvarila največji božični zbor v zgodovini Slovenije in zapela legendarno pesem Na božično noč.

Zato je danes radijsko ekipo obiskal pevec Miran Rudan, ki je z Denisom, Miho Deželakom, Anjo Ramšak in Jano Morelj zapel Na božično noč. V videoposnetku  si poglejte zakaj je Avdić ob zaključku pesmi postal rdeč kot kuhan rak.