Voditelji Anteninega zajtrka, Jean Frbežar, Jerica Zupan in vajenec Matic Herceg vsak četrtek izdajo nov gverilski cover. Tokrat so posneli pesem z naslovom Kje je moj blok, priredbo uspešnice Robina Schulza, All this love. Posebna gosta v videospotu sta bila dvojčka Klobasa.

»Tega snemanja sem se zelo razveselila, bilo je zelo zabavno. Upam, da bomo še kaj zakuhali skupaj. Ljudje imajo o njiju različna mnenja. Ampak resničnostni šov ne more biti pokazatelj, kdo v resnici si. Sta zelo lepo vzgojena, čustveno inteligentna, iskrena, navihana in zelo zabavna. Okoli njiju veje pozitivna energija in upam, da bomo o njiju slišali tudi po šovu. Mi pa ostajamo prijatelji,« je navdušeno dejala Jerica.

»Zelo sva počaščena, da sva lahko del Anteninega gverilskega coverja. Bilo je zelo zabavno in smešno, še posebej zaradi najinega petja, saj nimava nobenega posluha (smeh). Izpadlo je zelo dobro, ekipa je odštekana, kar je najboljše in odlično smo se ujeli,« je povedal Jan, ki ne skriva navdušenja nad Jerico.

»Če bi me vprašali zdaj, ko je konec leta, kaj bi izpostavil skozi celo leto, bi rekel Jerico. Ona je spoznanje leta, s Tilnom jo obožujeva. Zelo sva vesela, da sva jo spoznala, mislim, da so pred nami večji skupni projekti,« je sklenil Jan.

Kako sta se odrezala v coverju, pa si poglejte v videoposnetku.