Zabava

VIDEO: Kaj je Anteninim voditeljem »zakuhal« Poskočni Dejan?

R.T.
29. 11. 2019, 09.46
Posodobljeno: 29. 11. 2019, 10.52
Deli članek:

Ekipa Anteninega zajtrka na Hitradio Antena ve kako se bo grela v mrzlih decembrskih dneh. Odpravili se bodo v center Ljubljane in si naročili kuhano vino.

Hitradio Antena
Dejan Kranjc na Hitradiu Antena.

To je namreč zgodba njihovega najnovejšega gverilskega coverja z naslovom Kuhan vin, ki je priredba aktualnega hita Piece of your Heart, skupine Meduza. Coverji, ki izhajajo vsak drugi četrtek imajo do sedaj že več kot 13 milijonov ogledov na socialnih omrežjih. Voditeljem Jerici Zupan, Jeanu Frbežarju in Maticu Hercegu se je tokrat pridružil pevec skupine Poskočni, Dejan Kranjc.

»Dejan je res poskočen in eneregtsko zelo pozitiven, zato se z njim ni težko sprostiti in podružiti. Na snemanju spota je bilo zelo prijetno. Čeprav je zaradi stanja na cesti zamujal uro in pol, nismo bili jezni nanj. Res smo se zelo dobro razumeli,« je navdušeno dejala Jerica.

Hitradio Antena
Dejan Kranjc na Hitradiu Antena.

»Sem velik ljubitelj Hitradia Antena, Jerica in Jean sta mi že od nekdaj simpatična, rad pa bi pohvalil tudi vajenca Matica Hercega. Izredno rad poslušam gverilske coverje, super so! Z ekipo smo se dostikrat dopisovali, izmenjavali ideje. Nato je padla ideja, da bi skupaj posneli cover. Tudi sam sem ljubitelj kuhanega vina, sploh belega, saj imam 17. decembra rojstni dan, ko je vse pravljično. Rad bi se tudi zahvalil ekipi, ki je podprla mojo dobrodelno akcijo #nivsevfrizuri,« je povedal Dejan, ki se bo obril dva dni pred rojstni dnem, 15. decembra.

Kako je za enkrat še »lasati« Dejan videti v zabavnem in energičnem coverju, pa si poglejte v videoposnetku.