Zabava

FOTO in VIDEO: Kako se je končala Deželakova »nočna mora«?

R.T.
28. 11. 2019, 14.36
Deli članek:

Ekipa najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa, na Radiu 1, je že navsezgodaj zjutraj potočila solze. Najprej so bile to solze žalosti, saj nihče ni mogel verjeti svojim očem in ušesom.

Radio 1
Denis mu je naknadno izročil pismo, zaradi katerega je ostal brez besed, oči pa so se mu znova orosile.

Vse se je začelo dva dni nazaj, ko je bil voditelj Miha Deželak v mestu dogovorjen s svojim šefom, Leom Oblakom, da se pogovorita glede morebitne povišice. Zaradi nesrečnega spleta okoliščin in gneče na cesti na poti iz Nove Gorice, je zamudil. Šef ga ni počakal, Miha pa je bil zelo žalosten in razočaran.

Danes pa je za piko na i še zamudil v službo. Zato sta mu voditelja Denis Avdić in Jana Morelj izročila škatlo s šefovim »presenečenjem«. Deželak je upal, da je notri kaj vzpodbudnega, a bila je budilka, zraven pa sporočilo, naj se naučiti biti točen.

»Zdaj sem pa res razočaran. Sem mislil, da bo nek pozitiven zaključek, mislil sem, da bova šla končno v njegovo pisarno, da se bova zmenila in pogovorila na štiri oči. Še nekrat bom iskreno povedal, rad bi privoščil svojim otrokom lepše otroštvo,« je s solzami očeh povedal Miha.

A nato se je zgodba obrnila, Denis mu je naknadno izročil pismo, zaradi katerega je ostal brez besed, oči pa so se mu znova orosile. V videoposnetku poglejte ali so bile tokrat solze sreče ali znova žalosti...