Nov zaplet

Meghanin oče udaril nazaj in poskrbel za nov škandal

J.P.
6. 10. 2019, 10.29
Posodobljeno: 6. 10. 2019, 10.32
Deli članek:

Vrtincu zmešnjav med očetom in hčerko ni videti konca.

Profimedia
Meghan Markle

Kontroverzno pismo izpred šestih mesecev bi še naprej nabiralo prah, a so se vmešale njene prijateljice in ameriški reviji People napačno predstavile njegovo vsebino, trdi Thomas Markle. Pismo, ki ga je doseglo avgusta 2018, ga je hudo prizadelo.

Napačna predstava

Meghan Markle naj bi v pismu očetu zapisala, da je njeno srce zlomljeno, a da ima le enega očeta in da ga ima rada. Zaprosila naj bi ga, naj jo neha nadlegovati preko medijev, da bosta lahko popravila njun odnos, on pa naj bi v zameno od nje zahteval skupno fotografiranje za medije. Tako je vsebino pisma za omenjeno revijo povzela ena od anonimnih prijateljic, ki so se skupaj odločile, da ukrepajo glede negativnega pisanja medijev o vojvodinji Sussekški in jo prikažejo v boljši luči. Ne Meghan ne Buckinghamska palača nista zanikali, da sta prijateljice za to pooblastili. Je pa jasno, da je njen oče pismo razumel drugače. Da bi dokazal svoje, je razkril nekaj vsebine pisma.

Boleče, ne ljubeče

Kot je povedal za MailOnline, se mu pismo ni zdelo ljubeče, ravno nasprotno. Glede fotografiranja je dejal, da je hotel na ta način svetu pokazati, da sta spet v dobrih odnosih, in dodal, da se je njena mama Doria Ragland lahko fotografirala z njo in princem Harryjem. Njene anonimne prijateljice so nadalje zatrdile, da po poroki ni poskusil stopiti v stik z Meghan, on pa je pokazal sporočila in celo vpričo novinarja omenjenega medija poklical na telefonsko, s katere sta mu s Harryjem pisala pred poroko. Nihče se mu ni oglasil. Prizadelo ga je tudi, da ga ni pobarala po zdravju, potem ko je doživel srčni infarkt.

Vseeno upa, da se bosta s hčerko nekega dne lahko pobotala.