V vlogi modela

FOTO: Hči slovenskega pevca osvaja modni svet

E.J.
8. 9. 2019, 07.45
Deli članek:

V vlogi modela se je predstavila tudi hči znanega glasbenika in šefa Čukov Petra Potrebuješ, vendar resnejših ambicij v modnem svetu menda nima.

agencija Ekskluzivno
Petra Potrebuješ se je prvič udeležila lepotnega tekmovanja, in čeprav ni zmagala, je vesela za novo izkušnjo.

Na izboru World top model Slovenia je letos tekmovala tudi Petra Potrebuješ (21), hči Jožeta Potrebuješa. Zanjo je bil to prvi izlet v svet modnih izborov, javnosti se je tako prvič predstavila kot model. »Bila je fantastična izkušnja, zelo sem uživala. Komaj čakam na naslednje modne projekte,« je povedala, čeprav ni osvojila lepotne titule. Ta je pripadla 18-letni Ani Elez, dijakinji farmacevtske šole. Povedala nam je, da je od nekdaj želela biti model: »Ja! Svojo prvo lento sem dobila, ko sem bila stara štiri leta, in sicer na izboru, kjer sem zmagala za mis frizure. Menim, da je to nekako zarisano in implementirano v mojo življenjsko pot.« Za naziv world top model in nagrado 200 tisoč evrov bo odpotovala v Monte Carlo, še prej pa se bo v Dalmaciji z ostalimi zmagovalkami iz republik nekdanje Jugoslavije pripravljala na veliki finale.

osebni arhiv
Petro je prišla podpret vsa družina Potrebuješ, oče Jože, mama Andreja, mlajša sestra Eva in seveda tudi Petrin fant, ki so ga vzeli kar v sredino.

DRUŽINA JO PODPIRA

Na samem izboru, ki je potekal v središču Ljubljane, se je zbralo veliko mimoidočih in vsi so opazili družino Potrebuješ; starejšo hčerko Petro je namreč ob njeni prvi preizkušnji v modnem svetu prišla podpret kar vsa družina, poleg očeta Jožeta tudi mama Andreja in mlajša sestra Eva. Jože je povedal, da se hčerka večkrat fotografira za kakšne kataloge in podobno, v tem tekmovanju pa se je znašla tako, da je šla najprej le na fotografiranje, nakar so ji sporočili, da je ena izmed tekmovalk. »Seveda jo podpiram pri njenih projektih, vendar mislim, da kakšnih resnejših manekenskih ambicij nima,« nam je še povedal.

agencija Ekskluzivno
Lepotice so v središču Ljubljane pritegnile veliko pozornosti mimoidočih.