Zabava

VIDEO in FOTO: Ob sedmih zjutraj takole zbudil celo sosesko!

N.N.
3. 9. 2019, 10.33
Posodobljeno: 3. 9. 2019, 11.48
Deli članek:

Znan obraz Hitradia Antena Uroš Bitenc, ki drži režisersko in montažersko taktirko nad Gverilskimi coverji je izredno romantična duša. Svoji ženi Antei je namreč ob njenem 30. rojstnem dnevu pripravil posebno presenečenje, ki je zbudilo ne samo njo, temveč tudi njihove sosede.

Hitradio
Uroš Bitenc je odpel podoknico.

Uroš Bitenc je na zelenico pred blok ob sedmih zjutraj postavil zvočnik in mikrofon ter ji zapel podoknico. »Podobno sem naredil že dve leti nazaj, od radijskega kolega sem si sposodil prenosni zvočnik in ga nastavil direkt pod okno najine spalnice. Dve leti nazaj sem pel Ti si moj sonček, letos pa sem spremenil mojo najljubšo narodnozabavno pesem Kranjsko dekle. Vsakič ko ga slišim, ga spremenim v 'Kozjansko dekle', saj Antea prihaja iz teh koncev. Prosil sem Dejana Kranjca iz Poskočnih muzikantov, če mi lahko pomaga. Posneli smo podlago, da sem lahko čez njo zapel svojo verzijo besedila,« je razkril Uroš. 

Njegova žena je malce posumila, da se nekaj »kuha«, ko je že drugič prišel v spalnico. »Prišel sem z namenom, da podtaknem kamero, pa mi ni uspelo, ker se je že zbudila. Pravi, da je vedela, ni pa pričakovala take pesmi. Smejala se je, ko je zaslišala 'kozjansko dekle'. Najbolj pa sem ponosen, ko mi je povedala, da sem pel 'še kar točno', kar je zame neverjetna pohvala, ker nimam posluha, za razliko od nje, ki obvlada petje,« je v smehu povedal radijec, ki z voditeljema Jeanom Frbežarjem in Jerico Zupan pospešeno pripravlja nov Gverilski cover, ki bo luč sveta ugledal v četrtek. Coverji imajo do danes že 12 milijonov ogledov na socialnih omrežjih.

Hitradio Antena
Uroš Bitenc in Antea.

Hitradio Antena
Uroš Bitenc je odpel podoknico.