Glasba

Nika Zorjan: To je himna za vse, ki si drznejo živeti po svojih pravilih

A. M.
26. 4. 2024, 08.00
Deli članek:

Nova skladba Napaka

Neo Visuals
Nika Zorjan je priljubljena pevka, ki navdušuje s svojim glasom in energijo.

Priljubljena glasbenica Nika Zorjan z novo pesmijo Napaka stopa na glasbeno sceno z močnim sporočilom o sledenju srcu kljub pričakovanjem okolice. Pesem, ki spremlja energično in kitarsko obarvano glasbeno zgodbo, je prava himna vsem, ki si drznejo živeti po svojih pravilih.

V svežem videospotu, posnetem v živahnem vzdušju Budimpešte, Nika in igralec Tine Ugrin upodobita zgodbo o nenavadnem, a iskrenem ljubezenskem razmerju. »Neverjetno je, kako naravna je bila najina kemija, kljub temu da sva se s Tinetom prvič srečala šele na snemanju,« razlaga Nika Zorjan in dodaja, da je to dodalo pristnost prizorom in celotni zgodbi pesmi. Naj ob tem kot zanimivost zapišemo, da smo Tineta Ugrina lahko spremljali v odmevni seriji Gospod profesor, v kateri je igral enega od dijakov, poleg tega pa je nastopil še v filmu o mladih Gepack.

Nikina glasbena pot

Sicer pa skladba Napaka nadaljuje Nikino pot uspehov po hitih, kot sta Rojena, da mi je lepo, in Zadnjič, kakor prvič, ter obljublja poletje, polno nastopov na velikih odrih. Pesem že navdušuje z iskrenostjo in energijo, ki vabita k plesu in prepevanju. Nika Zorjan s tem singlom, ki je v samo nekaj dneh postal najbolj vroč glasbeni spot na YouTubu v Sloveniji, ne le nadaljuje svojo glasbeno pot, ampak postavlja nove mejnike v svoji karieri, potrjuje prisotnost na glasbeni sceni in povezanost z občinstvom, ki ceni iskrenost in energičnost njenega izraza.