Dopustniško

Challe Salle ima na avanture lepe spomine, a jih drži zase

P.T.
21. 8. 2019, 20.50
Deli članek:

Najlepši in najbolj priljubljeni slovenski raper, Challe Salle, se zadnje avgustovske dni sprošča v Egiptu. Zaljubljen v glasbo ustvarja tudi na plaži, a je hkrati vselej zvest športu, ki mu ne uide niti med hiperaktivnimi počitnicami.

osebni arhiv
Challe Salle si je letos privoščil kar trikratne počitnice.

V poletnem klepetu nam je Challe Salle med drugim zaupal tudi, kako najraje razvaja svoje telo in brbončice ter zakaj mu prijatelji priporočajo uspavalne tablete.

Najboljša poletna osvežitev?

Od dejavnosti kopanje v morju, od pijače pa limonada ali sveže iztisnjen pomarančni sok.

Neuresničena destinacija?

Nisem še bil na Tajskem, tja nameravam odpotovati naslednje leto, sicer pa Havaji, Maldivi ali Bali. Imajo čudovite plaže, kot iz filmov, jaz pa imam rad eksotične kraje in dobro vreme.

Poletni pobeg?

Najbolj me privlačijo tropski kraji, sicer pa tudi raziskovanje drugih kultur in znamenitosti vedno prinese s seboj kaj zanimivega in poučnega.

Poletno razvajanje?

Ko pridem na dopust, si sprva nekaj dni vzamem zgolj za ležanje, kopanje, kakšno dobro knjigo, hrano in relaksacijo. Ko pa si napolnim baterije, postanem bolj aktiven, predvsem športno.

Poletne romance?

Imam lepe spomine na poletne avanture, ampak bom to raje zadržal zase. (smeh)

Poleti si najraje brez ...

Majice in obveznosti.

Na plažo vedno vzameš ...

Kopalke, kakšno knjigo, slušalke za poslušanje glasbe in telefon za pisanje besedil. Inspiracije ne zmanjka niti na dopustu. (smeh)

Nepozabne poletne počitnice?

Vsake počitnice so po svoje posebne. Prejšnje leto sem bil nekaj časa v Španiji in Grčiji, zaradi nastopov za eno izmed domačih turističnih agencij, to pa smo združili s še nekaj dni počitka in bilo je super. Letos sem bil na hrvaški obali s prijatelji, vozili smo se z gliserjem po otokih in dobro jedli, bilo je vrhunsko. Potem sem se prvič odpravil v Makedonijo, na Ohrid, tudi s prijatelji, bilo je zelo zanimivo in sproščeno. Za piko na i pa sem šel letos že drugič v Egipt, v Hurgado; januarja in zdaj, avgusta. Tam mi je zelo všeč zaradi lepega vremena, odličnih hotelskih letovišč, plaž, morja, bazenov, zanimivih aktivnosti in tudi hrane. Seveda pa imajo tudi veliko naravnih in kulturnih znamenitosti.

Največji poletni zaplet?

Do zdaj je vedno vse potekalo gladko in brez zapletov. Mogoče samo to, da slabo prenašam dolga potovanja, ker sem malo hiperaktiven. Z avtom se ne morem voziti več kot štiri ali pet ur, letim pa lahko največ štiri ure. Zato mi pravijo, da bo najboljše, če za daljše destinacije s seboj vzamem uspavalne tablete. (smeh)

Najljubša poletna dejavnost?

Plavanje, vaterpolo, košarka in odbojka na mivki.

Poletna oprava?

Kopalke, kjerkoli se da. (smeh)

Hrana in pijača za vroče dni?

Limonada ali sveže iztisnjen pomarančni sok, ki sta nadvse osvežilna. Od hrane pa poleti najraje jem lignje ali kakšen dober goveji zrezek z zelenjavo.

Skrb za telo?

Nič posebnega, tako kot vedno, gela za lase poleti skoraj ne uporabljam. Veliko se mažem s kremami pred in po sončenju, drugače pa imam tako polt, da takoj dobim temno barvo.

osebni arhiv
Postavni raper slabo prenaša dolga potovanja, ker je malo preveč hiperaktiven.