Zabava

Začudena Zvezdana Mlakar: Ali se res tako derem?

N.N.
18. 8. 2019, 09.51
Posodobljeno: 18. 8. 2019, 11.13
Deli članek:

Imitator Tilen Artač, ki z rubriko sodeluje v poletnem jutranjem programu Radia 1, ki ga vodita Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič, je tokrat pod drobnogled vzel znano slovensko igralko.

Mediaspeed
Zvezdana Mlakar

V rubriki Artačevi poletni prisluhi se je »lotil« Zvezdane Mlakar, ki je želela rezervirati apartma na hrvaški obali pri lastniku apartmaja, gospodu Domagju. 

Priljubljena igralka si je video posnetek ogledala in se dodobra nasmejala. »Luštkan je, najbolj mi je všeč tam, kjer imam tisti skafander na sebi, za v vesolje (smeh). Mi sami sebe drugače interpretiramo, jaz recimo samo sebe ne vidim na ta način. Zdaj se sprašujem, ali res ves čas govorim ne ne, ali se res tako derem? (smeh) Ampak seveda to je skupek vsej mojih lastnosti, zato tudi je imitatorstvo. Meni se zdi zabavno in zanimivo,« je povedala Zvezdana. 

S Tilnom se dobro poznata že od prej, saj ga je gostila v svoji oddaji Zvezdana. »Zdi se mi super, da se znamo zabavati tudi na svoj račun. Meni je to smešno. Predvsem je pomembno, da se ne smemo jemati preveč resno,« je še zaključila. 

V video posnetku si poglejte klic na Hrvaško, ki je tako nasmejal priljubljeno igralko.

Šimen Zupančič
Tilen Artač na odru zelo uživa – enkrat kot glasbenik, drugič kot imitator.