Jevgenij Onjegin je plemič z burnim življenjem v Petrogradu, ki se ga poloti naveličanost nad življenjem. Muzikal združuje tradicijo ruskega gledališča s standardi Broadwaya, izvedbo pa dodatno popestri sodoben pristop. Vrtljiv oder, zanimive projekcije in 3D-videovsebine nas bodo popeljali v čas 19. stoletja. 

Muzikal Onjeginov demon
Ljubljana festival
19. in 20. avgusta bo v okviru 67. Ljubljana festivala v Križankah na ogled muzikal Onjeginov demon v izvedi Gledališča LDM »Novaya scena« iz Sankt Peterburga.

Za vse ljubitelje muzikalov in svetovne literature kot tudi tiste, ki boste to še postali, smo pripravili NAGRADNO IGRO, v kateri bomo tri pravilne odgovore nagradili z 2x brezplačno vstopnico za predstavo 19. avgusta v Križankah, ko bo pri nas gostovalo rusko Gledališče LDM. Novaya Scena iz Sankt Peterburga. 

Onjeginov demon 1
Ljubljana festival
Prizor iz muzikala Onjeginov demon.

V komentar zapišite, kdo je avtor romana v verzih, po čigar predlogi je nastal zgoraj zapisani muzikal. Vsi, ki vas predstava zanima, nam na elektronski naslov urednistvo@svet24.si sporočilo s svojimi podatki pošljite do 10. ure jutri, ko bomo izžrebali tri srečneže, ki bodo prejeli po dve karti.