Presenetil oboževalke

Poljubi, objemi ter solze žalosti

E.J.
6. 7. 2019, 21.00
Deli članek:

Luka Basi je presenetil deset oboževalk in jim dva dni pred izidom svoje prve samostojne plošče to osebno dostavil na dom ter jih povabil na koncert v Križanke.

Event24
Srčni Luka je ves dan posvetil svojim oboževalkam, z njimi je tudi poklepetal in se fotografiral.

Luka Basi (26) je eden uspešnejših in bolj popularnih pevcev dalmatinske glasbe pri nas in tudi na sosednjem Hrvaškem. In kar malce neverjetno je, da je šele zdaj izdal svojo prvo samostojno ploščo oziroma CD z naslovom Luka Basi. Na njem je tudi Lukova zadnja pesem Kad vidin boga uživo, ki bo zagotovo ena izmed njegovih uspešnic, zapel pa jo bo tudi na velikem Splitskem festivalu, in to ravno danes, 6. julija. Danes pa tudi dan izida njegove prve samostojne plošče. No, deset oboževalk, ki so se odzvale na Lukovo nagradno igro na njegovem facebook profilu in v predprodaji kupile njegov CD, pa je imelo poseben privilegij – dva dni pred izidom plošče jih je namreč presenetil Luka Basi sam in jim svoj novi »plošček« kar osebno dostavil na dom. Poleg tega pa so si zagotovile vstopnice za Lukov veliki koncert, spektakel Dalmatinska noč. »Tega druženja sem se res zelo veselil. Ves dan sem preživel v avtomobilu, spoznaval svoje oboževalke in jih razveselil – bil je res lep dan,« pravi Luka, ki so ga oboževalke po tem, ko so ga vendarle dobile v roke, kar težko izpustile iz objema. Poljubom in solzam sreče kar ni bilo konca in ob tako srčnih oboževalkah je bil kar pošteno ganjen.

Event24
Objemom kar ni in ni bilo konca, dekleta so Luko komaj izpustila iz rok.

DALMATINSKA NOČ V LJUBLJANI

Luka in dekleta so se še dogovorili, da se 27. septembra snidejo v Križankah na njegovem velikem koncertu Dalmatinska noč, kjer bo na oder povabil tudi nekaj gostov. Kdo so, za zdaj ostaja skrivnost, a Luka, za katerega pravijo, da ima slovensko srce in dalmatinsko dušo, je posnel duete z vrhunskimi tujimi glasbeniki, med katerimi so Jole (47), Marko Škugor (29), Lidija Bačić (33) in drugi. »Lahko povem le, da bodo gostje popolno presenečenje,« je skrivnosten. Sicer bo prvič samostojno stopil na oder Križank, na kar je upravičeno ponosen. Pravi še, da bomo lahko slišali njegove uspešnice, največje dalmatinske hite in večer pod zvezdami v posebni glasbeni zgodbi.