Združila moči

Lady Gaga in Bradley spet skupaj

R.T.
3. 7. 2019, 10.49
Posodobljeno: 3. 7. 2019, 21.29
Deli članek:

Lady Gaga in Bradley Cooper bosta po filmski uspešnici Zvezda je rojena spet združila moči, tokrat v filmu Varuhi galaksije 3. Govorice o ponovnem sodelovanju so navdušile mnoge.

Profimedia
Po glasbenem nastopu Bradleyja in Lady Gage na podelitvi letošnjih oskarjev, so se zaradi kemije med izvajalcema na odru začele pojavljati govorice o njuni aferi.

Za nadaljevanje Marvelovega filma Varuhi galaksije so objavljena zgolj nekatera imena igralske postave, sedaj pa so se pojavile govorice, da bo Bradley glas spet posodil Rocket Racoonu, medtem ko bo Lady Gaga njegova izbranka Lylla Send.

33-letnica in 44-letnik, ki sta imela glavni vlogi v filmu Zvezda je rojena, bosta s tem zagotovo razveselila številne oboževalke in oboževalce, ki navijajo za to, da bi se med igralcema stkala ljubezenska vez. »Kemija med njima je neverjetna. Med snemanjem filma Zvezda je rojena pa je imel Bradley partnerko. Sedaj je vse drugače, lahko pričakujemo marsikaj,« so komentirali nekateri, piše spletni portal Hollywood Life.

Spomnimo:

Po glasbenem nastopu Bradleyja in Gage na podelitvi letošnjih oskarjev, so se zaradi kemije med izvajalcema na odru začele pojavljati govorice o njuni aferi. Zvezdnika sta sicer zanikala intimen odnos in zatrjevala, da sta zgolj prijatelja. Kmalu zatem se je pevka razšla s svojim zaročencem Christianom Carinom,  v samski stan pa je stopil tudi Bradley Cooper. Junija se je namreč Irina Shayk izselila iz 4,5 milijona dolarjev vredne vile, ki je v lasti igralca.