POLETNA USPEŠNICA

Prepevajo o poletju, ljubezni in nori zabavi

N.S.
2. 7. 2019, 20.40
Deli članek:

Priljubljena glasbena skupina Xequtifz s pevko Hannah Mancini na čelu je v poletje stopila s svežim vetrom, saj so se zaprli v studio in posneli novo pesem Iconic, ki govori o tem, kaj je pravi recept za nepozabno, ikonično noč.

Osebni arhiv
Toni, Hannah in Katja pojejo novo uspešnico skupine Xequtifz z naslovom Iconic.

Da skupina Xequtifz velja za sinonim za dobro zabavo, ve že čisto vsak, ki je kdaj obiskal njihov koncert. Člani skupine pa radi poskrbijo tudi za vedno nova presenečenja za svoje oboževalce. Pred kratkim so tako izdali svoj nov poletni singel, ki je nastal v sodelovanju s trenutno najbolj vročo producentsko ekipo v Sloveniji – Factory 11. Pesem Iconic je v nasprotju s prejšnjimi pesmimi skupine Xequtifz obarvana malo manj disko in se bolj spogleduje s sodobnim popom. »Pesem govori o poletju, ljubezni in zabavi. Vsi, ki smo sodelovali pri produkciji, upamo, da bo slovenskim poslušalcem pripravila čem več veselja ob poletnem poslušanju. Mi smo skupina, ki rada poskrbi, da se imajo ljudje nepozabno. In prav zato smo naredili pesem, s katero želimo pri vsakemu vzbuditi tisti 'good vibe', da se sprosti in uživa v poletju,« je povedala glavna pevka Hannah Mancini.

S.R.
Xequtifz so sinonim za dobro zabavo.

Za vse okuse

Xequtifz so znani tudi po tem, da vsako pesem po navadi izdajo tako v slovenskem kot angleškem jeziku. »Res je, po navadi jo posnamemo v obeh jezikih, tokrat pa smo se odločili za angleško različico, ne izkjučujemo pa možnosti, da bomo posneli tudi slovensko različico. Trenutno smo v polnem zagonu poletja, čaka nas tudi jadranje po Hrvaški, saj imamo julija na Visu dva koncerta, potem pa še pobeg na morje, da si odpočijemo in naberemo moči za nove projekte in pestro jesen,« je še dejala Hannah, ki se veseli delovnega poletja skupaj s člani skupine, v kateri ji za mikrofonom družbo delata tudi pevca Toni Petrovič in Katja Sever Kržič.

Osebni arhiv
Skupina uživa v tem, da ljudem pričara dober "vibe"