Konec zveze

Je Lady Gaga kriva za razhod Irine in Bradleyja?

R.T.
10. 6. 2019, 12.38
Posodobljeno: 10. 6. 2019, 12.38
Deli članek:

33-letna Irina Shayk in 44-letni Bradley Cooper sta se razšla. Par ima skupno hčer dveletno Leo de Seine. Ker pa je do razhoda manekenke in igralca prišlo zgolj nekaj mesecev po govoricah, da imata Bradley in Lady Gaga romantično afero, mnogi ravno znano pevko krivijo za razhod para.

Profimedia
Lady Gaga in Bradley Cooper.

Film A star is born ali Zvezda je rojena je požel velik uspeh in številne nagrade ter morebiti tudi vplival na razhod hollywoodskega para. Po glasbenem nastopu Bradleyja in Lady Gage na podelitvi letošnjih oskarjev, so se zaradi kemije med izvajalcema na odru začele pojavljati govorice o njuni aferi. Zvezdnika sta sicer zanikala intimen odnos in zatrjevala, da sta zgolj prijatelja. Kmalu zatem se je Lady Gaga razšla s svojim zaročencem Christianom Carinom, sedaj pa je v samski stan stopil tudi Bradley Cooper.

V četrtek je javnost pretresla novica o razhodu manekenke in igralca, ki imata skupaj dveletno hčerko. Irina se je že izselila iz 4,5 milijona dolarjev vredne vile, ki je v Bradleyjevi lasti. Rusinja kar nekaj dni ni objavila ničesar na družbenih omrežjih, sedaj pa je s sledilci in sledilkami delila fotografije poslednje kampanje za italijansko znamko Falconeri. Par novic o razhodu zaenkrat še ni komentiral.