Nov škandal

Ukradli zasebne slike Meghan in Harryja

N.S.
13. 6. 2019, 20.50
Deli članek:

Na splet so pricurljale zasebne fotografije princa Harryja in Meghan Markle s kraljeve poroke, kar je razburilo predvsem slavna zakonca, ki svojo zasebnost zelo rada držita zase.

Profimedia
Ukradli so zasebne fotografije z njune poroke!

Na številnih družbenih omrežjih so se pred dnevi začele pojavljati zasebne fotografije s kraljeve poroke, potem ko je nekdo vdrl v račun uradnega kraljevega fotografa.

Zaradi kraje fotografij je potekala tudi interna preiskava, a brez vpletenosti policije.

Britanski mediji poročajo, da gre za fotografije Alexija Lubomirskega, sicer znanega fotografa, ki si ga je marsikdo zapomnil od lani, ko je Kensingtonska palača izdala uradne poročne fotografije s poroke princa Harryja in Meghan Markle. Lubomirski jih je posnel v znamenitem razkošnem zelenem salonu na gradu Windsor, nekaj do zdaj še nikoli videnih pa te dni kroži po spletu. »Ukradli so fotografije in jih objavili. Potekala je tudi interna preiskava, a brez vpletenosti policije. Položaj je zdaj pod nadzorom,« je povedal vir z britanskega dvora, medtem ko tiskovni predstavnik kraljevega para kot tudi tiskovni predstavnik fotografa nista želela komentirati incidenta. Fotografije so na splet pricurljale le nekaj dni pred tem, ko naj bi vojvoda in vojvodinja Sussekška delila nove fotografije njunega sina Archieja. Te naj bi v javnost prišle še v tem tednu ...

Profimedia
Harry in Meghan se verjetno ne obremenjujeta z ukradenimi fotografijami, saj sta na njih videti fantastično, in se verjetno vsemu skupaj le smejita.