Družinsko veselje

FOTO: Navdušenje nad princem Louisom, ki je ravnokar shodil

N.S.
22. 5. 2019, 06.55
Deli članek:

Da družinica princa Williama najraje uživa v skupnih trenutkih, dokazujejo tudi nove fotografije, s katerih je razvidno tudi to, da je njegov najmlajši sin, prikupni princ Louis, le nekaj dni po prvem rojstnem dnevu že shodil.

Profimedia
Ponosna mamica treh otrok Kate Middleton na svojih uradnih kraljevih profilih redno objavlja njihove fotografije.

Vojvodinja Cambriška Kate Middleton je pred dnevi uradno odprla čisto svoj mini arboretum Chelsea Flower Show Garden, ki je pravi mali raj za ljubitelje vrtov in rož.

In kaj bi bilo bolj prikladno, kot da svoj uradni vrt odpre kar sama, z vsemi svojimi družinskimi člani. Svoji zlati mami, ki je sama oblikovala vrt, da bo primeren tudi za otroško rajanje, so pomagali otroci – princ George, princesa Charlotte in princ Louis. Pomagali so ji namreč nabirati mah, listje in vejice, ki so jih uporabili za dekoracijo vrta z geslom »nazaj k naravi«. Kot je razvidno s fotografij, so vsi trije otroci kljub »trdemu delu« na vrtu zelo uživali, kar pa je po besedah Kate tudi največ, kar šteje in kar si je ob odprtju vrta želela.

Profimedia
Konec aprila je Louis praznoval eno leto, le nekaj dni kasneje pa je shodil.

Louis je shodil

Največje presenečenje nedeljskega popoldneva pa je bil mali princ Louis, ki je konec aprila praznoval svoj prvi rojstni dan. Na veselje vseh navzočih je javnost lahko videla njegove prve korake, saj je le nekaj dni po rojstnem dnevu shodil. Medtem ko je mali princ veselo tekal po cvetličnih vrtovih, pa sta George in Charlotte bosa uživala v čofotanju v vodi, plezala na mini slapove ter tako uživala v brezskrbnem popoldnevu.

Popoln vrt za vse

Kate se je kar nekaj časa intenzivno posvečala načrtovanju svojega uradnega vrta, s katerim je zadela v polno. »Kate se je res izkazala, saj je v ta projekt dala svoje srce in dušo. Ko stopiš na vrt, res dobiš občutek, da si stopil v naravo. Močno verjamem, da bodo v njenem vrtu družine uživale v skupnih trenutkih in preživljale kvaliteten prosti čas,« je povedal zvezdniški vrtnar Monty Don, ki je Kate pomagal pri kreiranju njenega naravnega kotička.

Profimedia
Mali princ Louis je shodil in na odprtju maminega botaničnega vrta veselo tekal naokoli kot za šalo.

Profimedia
Družinsko veselje.