Zabava

Bivši mož Meghan Markle znova dahnil 'da'

R.T.
13. 5. 2019, 10.51
Posodobljeno: 13. 5. 2019, 10.55
Deli članek:

Leto dni po poroki Meghan Markle in princa Harryja se je znova poročil tudi njen bivši mož.

Profimedia
Trevor Engelson in Tracey Kurland.

Medtem ko se Meghan in Harry privajata na novo vlogo staršev, se je Trevor Engelson, nekdanji mož vojvodinje sukseške znova poročil.

Filmski producent je svojo novo dekle Tracey Kurland zaprosil junija lani, v soboto pa si je par nadel poročna prstana v letovišču Montecito v ameriški zvezni državi Kaliforniji. Trevorju ne bo hudega, njegova nevesta je namreč dedinja milijonarja.

Facebook
Meghan Markle in Trevor Engelson na njun poročni dan

Trevor in Meghan, ki sta se poročila leta 2011 na Jamajki, sta imela bojda res divjo poroko, na katero je bilo povabljenih več kot 100 gostov, ki so proslavljali kar štiri dni zapored. Engelsonova druga poroka je bila po navedbah poznavalcev mnogo bolj umirjena in tradicionalna.

Za razliko od Meghanine polsestre Samanthe Markle, Trevor ni nikoli javno komentiral svoje nekdanje žene in njene nove zveze z britanskim princem. Trenutno pa vendarle dela na televizijski seriji, ki malce spominja na njegovo življenje. Serija bo namreč sledila možakarju, ki ga žena zapusti, ker se zaljubi v britanskega aristokrata. Nekdanja zakonca nato navigirata skozi zapleten postopek skrbništva nad otrokom.