Orožje: samostrel

Pet trupel, veliko vprašanj! Dami v črnem in moški z belo brado

G.G.
13. 5. 2019, 10.19
Posodobljeno: 13. 5. 2019, 15.50
Deli članek:

Še vedno ni jasno, kaj se je v petek zvečer ali soboto dopoldne dogajalo v sobi manjšega hotela v Passau.

Google Maps
Gostje hotela na obrobju Passaua niso zaznali kaj nenavadnega.

Sobarica je naletela na grozljiv prizor. Ko je okrog poldneva odprla vrata sobe, je zagledala mrtvi ženski in moškega. 33-letna ženska in 54-letni moški na postelji, sta se držala za roke, na tleh pa je ležala 31-letna ženska. 

Sledijo šokantne podrobnosti, do katerih so se dokopali lokalni mediji. Žrtvi na postelji sta imela v glavi in prsih zapičeni puščici. Tudi ženski, ki so jo našli na tleh, je iz telesa štrlela puščica, ležala pa je v mlaki krvi. Na tleh sta ležala še samostrela, piše Passauer Neue Presse.

V kakšnih razmerjih so pokojni, vsi trije nemški državljani, še ni znano. Obdukcija naj bi razkrila, kdo je streljal. Policija upravičeno domneva, da je strelec ali strelka najprej zagrešil(a) umor, nato pa je sodil(a) še sebi.

Dejstvo je, da so se v hotel prijavili v petek okoli 22. ure. Na recepciji so moškega opisali kot lovca, športnega strelca, moškega resnega videza v obleki in z dolgo belo brado. Dami sta bili povsem v črnem. Vsi trije so si menda želeli preživeti prijeten večer, v sobo pa so s seboj odnesli vodo in brezalkoholno pijačo.

Čeprav je bilo 21 hotelskih sob povsem zasedenih, ni nihče od gostov ponoči slišal hrupa ali kaj nenavadnega. Sicer pa je nemška policija danes v stanovanju ene od pokojnih v mestu Gifhorn blizu Hannovra našla še dve ženski trupli. Skrivnost okoli tega krvavega primera tako postaja vse globlja.