Poroka

FOTO: Maja Šuput je rekla »da« in pristala v bazenu

A.S.
13. 5. 2019, 10.06
Posodobljeno: 13. 5. 2019, 10.49
Deli članek:

39-letna pevka Maja Šuput je v soboto rekla usodni »da«. Zvestobo je prisegla svojemu izbrancu Nenadu Tatarinovu. Po poročnem obredu na razkošni lokaciji v Istri je hrvaška pevka z družicami pristala v bazenu.

Instagram (osebni profil)
Pevka je na družabnem omrežju Instagram objavila video posnetek poroke in številne fotografije.

Pevka in nekdanji menedžer hotela sta si v soboto pred matičarjem prisegla zvestobo. Njun poročni obred se je odvijal na romantični lokaciji v Istri, natančneje na luksuznem posestvu Meneghezzi. Mladoporočenca sta povabila zgolj 50 svetov, vendar pri organizaciji nista varčevala, kar dokazujejo fotografije s proslave srečnega dne.

Prvi ples poleg bazena

Čeprav je želela slavje prikriti pred javnostjo, so lahko njeni sledilci na Instagramu spremljali podrobnosti poročnega dne. Maja se je preoblekla kar trikrat, prvi ples pa sta mladoporočenca odplesala poleg bazena.

Instagram (osebni profil)
Zakonca sta svate presenetila z ognjemetom.

Za snemanje uporabili dron

Pevka je na družabnem omrežju Instagram objavila video posnetek poroke in številne fotografije. Za snemanje poročnega obreda so med drugim uporabili tudi dron. 

Po obredu z družicami v bazen

Usodnega »da« se je po poroki med drugim veselila s skokom v bazen. Rajanje je potekalo dolgo v noč, svate pa je hrvaška pevka presenetila z veličastnim ognjemetom.

Instagram (osebni profil)
Usodnega »da« se je pevka veselila s skokom v bazen.