Nova podoba

Takšnega Cetinskega še niste videli: Drastično je shujšal

R.T.
10. 5. 2019, 12.55
Posodobljeno: 10. 5. 2019, 13.19
Deli članek:

Tony Cetinski je dobil laskavo nagrado za najboljšega pevca leta. To pa ni edina stvar, s katero se lahko pohvali. Izgubil je namreč 10 kilogramov in drastično spremenil svojo podobo.

M24
Januarja letos so zoper pevca vložili obtožnico.

Tony Cetinski je dobitnik nagrade za najboljšega pevca leta, ki so jo poimenovali po preminulem Oliverju Dragojeviču. Koliko mu nagrada pomeni, ni skrival niti na družabnih omrežjih. Hkrati se je pohvalil tudi z novo podobo, shujšal je namreč kar 10 kilogramov. 

Instagram (osebni profil)
Številni sledilci so pod sliko pustili komentarje hvale, posamezniki so se tudi pošalili , da ga več ne prepoznajo.

V objavi se je zahvalil svojim oboževalcem in oboževalkam. Številni sledilci so pod sliko pustili komentarje hvale, posamezniki so se pošalili tudi, da ga več ne prepoznajo. Tony, ki bo kmalu dopolnil 50 let, namreč svoj prosti čas preživlja v fitnesu, poroča Index. Pevec je odkril, da ima velikokrat kar dva treninga na dan in da ne namerava odnehati z bolj zdravim načinom življenja.

Januarja je bila zoper pevca vložena obtožnica

Morda pa je nova podoba tudi rezultat neprespanih noči. Spomnimo: Januarja letos so zoper pevca vložili obtožnico. Cetinski je namreč leta 2017 s svojim avtomobilom zapeljal čez 62-letnega moškega, ki je v alkoholiziranem stanju ležal na ulici. 49-letni pevec trdi, da je v zavoj zapeljal zelo počasi, saj je na takšni ozki uličici tudi nemogoče voziti hitro. Takoj ko je začutil, da je nekaj pod avtom je obstal in nesrečniku pomagal. Še pred prihodom je 62-letni moški umrl.