Težki trenutki

Cetinski o usodni prometni nesreči: Ta prizor mi bo celo življenje ostal v spominu

R.T.
9. 11. 2017, 10.18
Posodobljeno: 9. 1. 2019, 13.58
Deli članek:

Priljubljeni hrvaški pevec Tony Cetinski je podrobno opisal vožnjo po ozkih rovinjskih ulicah.

“Nemoč, dejstvo, da mu nisem mogel pomagati, to je grozen občutek,” opisuje Tony Cetinski.

Pisali smo, da je bil prejšnji petek glasbenik Tony Cetinski udeležen v prometni nesreči, v kateri je umrl 62-letni Ibrahim. Moški je ležal na tleh že preden ga je z mercedesom povozil Cetinski. Je bil tudi že prej mrtev? Rezultatov obdukcije še ni, je pa 48-letni pevec opisal travmatične trenutke za spletni portal Gloria.

Cetinski pravi, da je v oster zavoj zapeljal zelo počasi, “kot da bi zapeljal s parkirišča”. “Zapeljal sem na levo in takoj začutil, da se je nekaj zgodilo pod avtom,” opisuje Tony in dodaja, da je takoj stopil iz avta in pogledal pod avto. “Prvič nisem ničesar opazil, drugič, iz drugega zornega kota pa sem videl, kar sem najmanj pričakoval – človeka. Ta prizor mi bo celo življenje ostal v spominu.”

V tistem trenutku je Tony dojel, da je povozil človeka. Upal je, da je še živ in da mu lahko pomaga. “Stekel sem v bližnji frizerski salon in jim naročil, naj nemudoma pokličejo policijo, nato pa sem iz prtljažnika vzel dvigalko, da bi vzdignil avto in rešil moškega,” pravi Cetinski in žalostno navrže, da je bilo že prepozno, da ni mogel ničesar več storiti – moški je bil že mrtev.