NOSTALGIJA

Bine Volčič o ljubezni do glasbe in o tem, zakaj je kupil staro prikolico

E.J.
23. 4. 2019, 06.55
Deli članek:

Kuharski mojster Bine Volčič že drugič sedi na sodniškem stolčku šova MasterChef.

POP TV
Značilni slog Bine Volčič je ohranil svoj slog rockabilly, čeprav nima več toliko časa za glasbo.

Priznava, da je obdobje snemanja zanj zelo naporno, saj hkrati skrbi še za bistro, ki ga ima v središču Ljubljane, prosti čas pa namenja svoji družini, ženi in dvema otrokoma. Tako je moral na stranski tir postaviti tudi hobije, kar je zanj bila glasba rockabilly. Še vedno je sicer ohranil značilni videz: kratko pristriženi, nazaj počesani lasje, usnjena jakna, zavihane kavbojke in naramnice.

»Glasbo sem pri vseh svojih obveznosti res moral postaviti na stranski tir, sicer od strani še spremljam dogajanje na sceni rockabilly, se tudi udeležim koncerta ali dveh na leto, za kaj več mi pa res zmanjka časa.« Kljub temu ga poznamo kot rokenrol kuharja, kar je tudi njegova prepoznavna znamka.

Bo kuhal v prikolici?

Bine se je na družbenih omrežjih pohvalil z novo prikolico, zato nas je zanimalo, ali jo namerava obnoviti in narediti tako imenovani »food truck«. »Staro prikolico sem sicer kupil iz nostalgije, kaj si bom z njo omislil, pa bo stvar poletnega premisleka. Trenutno je varno parkirana in čaka na boljše čase,« je povedal v smehu.