TEŽAVE NA DVORU

Kate Middleton je namesto na zabavo Meghan Markle šla v toplice

N.S.
27. 2. 2019, 06.45
Deli članek:

Britanski mediji spet na veliko ugibajo o odnosu med Meghan Markle in Kate Middleton, saj naj bi slednja zavrnila povabilo na »baby shower« zabavo v New Yorku in raje odšla v toplice.

Arhiv Berte Potočnik
Kaj je res in kako se v resnici razumeta, vesta le Kate in Meghan.

Le nekaj dni po tem, ko je britanski dvor utišal govorice, da sta priljubljeni vojvodinji sprti in druga druge ne preneseta, je zdaj novo kost za glodanje vrgla vojvodinja Kate Middleton.

Znano je, da je vojvodinja Susseška Meghan Markle na svojo zabavo za dojenčka oziroma »baby shower« v New Yorku povabila tudi svakinjo, vojvodinjo Cambriško Kate Middleton, a je ta povabilo zavrnila. Zdaj je znan tudi razlog, da se ni udeležila razkošne zabave čez lužo. Kate je namreč s sinom Georgeem in hčerko Charlotte, medtem ko je najmlajši sin Louis ostal doma z varuškami, raje odšla v luksuzne toplice v bližini družinskega dvorca Anmer Hall na kraljičinem posestvu v Sandringhamu. Kate so opazili ob bazenu, z vpadljivim, popolnim mejkapom, nosila je tudi biserne uhane in seveda diamantni prstan, princ in princesa pa sta uživala v plavanju in čofotanju v bazenu. Delovali so sproščeno in videti je bilo, da so res uživali ter da so prišli na sprostitev. A prav s to potezo, ko se ni udeležila zabave v New Yorku, temveč je raje uživala v toplicah, je Kate sprožila nove govorice, da vojvodinji druga druge res ne preneseta... Vir z britanskega dvora pa je tamkajšnjim medijem še zaupal, da je bila vojvodinja Susseška Meghan Markle precej užaljena zaradi poteze svoje svakinje in še kar ne more verjeti, da ji pomeni manj, kot je mislila, da ji.

Arhiv
Kate je z otrokoma Georgeem in Charlotte raje kot v New York odšla v toplice.