ZAPRAVLJIVKA

Meghan porabila 500 tisoč evrov za zabavo princese!

N.S.
25. 2. 2019, 20.30
Deli članek:

Visoko noseča vojvodinja Susseška Meghan Markle je imela v New Yorku veliko in zelo razkošno zabavo pred prihodom dojenčka. A bolj kot vrtoglavi znesek svet ugiba, da s princem Harryjem pričakujeta deklico.

Profimedia
Meghanina zabava je stala več kot pol milijona evrov.

Sedemintridesetletna ameriška »nekdanja« igralka in britanska vojvodinja Meghan Markle se je v domačem New Yorku sicer poskušala zakrinkati, kar je razvidno s posnetkov in fotografij, na katerih nosi precej neizstopajoča oblačila in kapo. Z najboljšimi prijateljicami se je najprej odpravila na praznovanje v prestižni newyorški Polo Bar, zabava pred prihodom dojenčka pa je potekala naslednji dan v hotelu Mark v New Yorku. Meghan je že pred časom izjavila, da s soprogom ne bosta razkrila spola otroka, dokler se ta ne rodi aprila. Kljub temu pa paparacem niso ušle majhne podrobnosti z zabave, ki so, po nekaterih mnenjih sodeč, subtilno namignile, katerega spola bi utegnil biti njun prvi otrok. Sodeč po dekoraciji, tematski obarvanosti zabave in darilih, ki so bili pretežno v svetlih in rožnatih odtenkih, naj bi šlo za deklico.

arhiv
Vse rože z zabave so podarili v dobrodelne namene.

Razkošje na kvadrat

Govori se, da naj bi Meghanin »baby shower« stal okoli 500 tisoč evrov, kar je zaradi vrtoglavega zneska razburilo marsikoga. So pa sporočili, da so vse cvetje z zabave podarili v dobrodelne namene, kar je bila Meghanina želja. Pa tudi številna darila, ki jih je dobila pred rojstvom otroka, je Meghan na britanski dvor prinesla neodprta, saj jih želi odpreti skupaj z možem, princem Harryjem.