Žena upokojenega športnika svetu predstavila Eastona

Bodejeva žena uteho po hčerkini smrti našla v sinu

T.P.
7. 2. 2019, 20.15
Deli članek:

Najuspešnejši ameriški alpski smučar Bode Miller in njegova življenjska sopotnica Morgan Beck, nekdanja profesionalna odbojkarica na mivki, sta oboževalcem pokazala svojega štirimesečnega sinka.

Instagram
Bode Miller z ženo in svojimi otroki

Ta se jima je rodil zgolj štiri mesece zatem, ko sta v tragični nesreči izgubila svojo 19-mesečno hčerkico Emeline.

»Nisem vam še uradno predstavila najinega sončka Eastona Vaughna Reka Millerja. Zelo je poseben. Z njegovim prihodom so se zacelile mnoge rane, dal pa nama je tudi ogromno upanja. Najine Emmy nikoli ne bo nihče nadomestil, nama je pa ta možiček prinesel kanček miru in na neki čuden način povezavo med nebesi in zemljo,« je ob posnetku smejočega dojenčka zapisala Morgan.

Par, ki se je poročil leta 2012, ima še triletnega sina Nasha Skana, Bode pa ima s prejšnjima partnericama še 11-letno hčerko Neesyn Dacey in šestletnega sina Samuela Nathaniela.

Beckova se je o izgubi Emmy, ki se je utopila v prijateljevem bazenu, razpisala tudi decembra ob pregledu preteklega leta. »Leto 2018 je bilo leto velike žalosti in velikega veselja. Polovico leta sva preživela v žalovanju in trudu, da bi zacelila rane ob izgubi najinega angela, kar je bilo nemogoče, hkrati pa sva se veselila rojstva sina. Običajno bi z radostjo gledala na nov začetek v novem letu, a po izgubi otroka ni več novih začetkov. Zato si želim zdravo leto 2019, polno osebne rasti in ustvarjanja mnogih spominov z mojimi otročički ter smeha. Vsem želim lepe praznike v krogu svojih najdražjih,« je Morgan decembra zapisala na družbenem omrežju Instagram.

Instagram
Bode je svoje božično darilo že preizkusil.

Miller pa je konec januarja na instragramu razkril, da je imel njegov sin prvo smučarsko tekmo in da je že takoj osvojil prvo mesto, ter priznal, da je na podelitvi kolajn potočil solzico sreče. Najverjetneje veliko solz – le da v tem primeru solz žalosti – pa je potočil, ko je za božično darilo dobil smuči z Emmyjino podobo.