PRIKUPNO

Zakaj se je deklica dotaknila njenih las?

N.S.
1. 2. 2019, 20.15
Deli članek:

Princ William in vojvodinja Kate sta bila v škotskem Dundeeju, kjer je svet očarala deklica, ki si na sprejemu ni mogla pomagati, da se ne bi dotaknila las lepe Kate.

Profimedia
eklica se je najbolj na svetu želela dotakniti las vojvodinje Kate.

Princ William in lepa vojvodinja Kate sta bila na Škotskem zaradi odprtja novega kulturnega centra in pričakala ju je nepopisna množica oboževalcev.

Lepa Kate Middleton je imela pred muzejem Victoria and Albert krajši govor, saj je tudi pokroviteljica centra, hkrati je poudarila, da bo »navdih drugim«. S princem Williamom se bosta srečala tudi z zaposlenimi v Michelinovi tovarni, se je pa med sprejemom, ko so Williama in Kate na ulici pričakali oboževalci, zgodilo, da je ena od šolark pred družbenim centrom Crescent Kate pobožala po laseh. Seveda je bil to trenutek, ki so ga ujeli številni fotografi, fotografija pa je takoj zaokrožila po spletu.

Profimedia
Zvedava deklica je nasmejala iskreno Kate.

NASMEJANA KATE RAZKRILA RESNICO

Čeprav je deklica s to gesto kršila kraljevi protokol, pa ji zaradi prikupnosti tega nihče ne zameri. Kate je pozneje celo pojasnila, da ji je deklica prišepnila: »Tako lepe lase imaš kot prava princeska. Tudi jaz si nekoč želim biti princesa kot ti. Prosim, da se dotaknem teh magičnih las, da se spremenim v princesko!« Kate ni skrivala navdušenja nad prikupno deklico, hkrati je bila vesela njene lepe pohvale.